1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2567147

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2023-09-16
Det är första gången faktiskt som jag har kommit över en förlust på ett dygn. Mycket tack vare att Luleå hade hemmapremiär med deras kung Omark. Jag hade en dålig känsla redan på morgonen innan matchen.

Vi var 2a på pucken hela matchen. Tempot var inte där. DHL-kedjan är ur slag helt. Men en ljusglimt i denna match var att 4e kedjan verkligen ville något. Snabba, tuffa och hjärta.
Det var inte förrän i 3e som Dahlén hoppade igång när han gjorde bort 4 spelare för att sedan misstolka situationen med Lander som hade kunnat blivit ett snyggt mål.

Skellefteå kommer att bli en lättare nöt att knäcka tror jag. De känns inte lika starka som tidigare år. Det gäller att Timrå hoppar upp på hästen direkt och hittar momentumet igen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2023-09-16
DenRöda: Haha, jag är säkert skadad men som sig bör som Timråit så sitter man nånstans och är oroad för att det där var ett bevis för vår lägstanivå denna säsong.

Hoppas ju jag har innerligt fel och en stabil vinst mot vårt boogeyteam Skellefteå på torsdag skulle ju få mig att likt en Borderlinepatient gå från ångest till en eufori över en kväll. 😅
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2023-09-16
DenRöda: Börjar bli enig i detta. Var rätt tom efter lördagens match, typ chockad.

Men det lägger sig mer och mer och ser nyktert på det. Även om jag vidhåller att jag tycker det är för låg lägstanivå för ett topplag så är det ändå match 2, att Luleå skulle flyga fram pga hemmapremiär räknade man ändå med. Kanske målade lite väl mycket fan på väggen, trodde bara vårt grundspel skulle satt sig på den nivå att förluster inte skulle vara såna här utskåpningar.

Nya tag, skönt med ett par dagars rannsakan och omgruppering för grabbarna. Hade nog varit mer orolig om nästa match var idag eller imorgon. Så enas vi om att vi aldrig mer går mållösa i en match där vi både har ett 5 mot 3 och en straff med oss :-)
Låst ämne