1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582988 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2568702

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
Olle: Alvarez och Walli.. jag skulle behålla Palola istället Miehå (åsnan)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
Tämligen säker på att det kommer lossna rätt rejält på lördag. Dahlén kommer säkert ha någon 2+1-match. Men det provocerar mig nästan ännu mer!

Ska det krävas en fullsatt derbymatch för dessa att förstå att säsongen börjat?? Ska vi bara glömma de här 9 perioderna av TOTAL jävla kedjeparodi? Jag fattar att man inte kan vara på hugget jämt. Ibland studsar det mot. Men detta är så långt från det att jag inte vet vad. De ska fucking leda laget, och ser ut som JAVADIHELVETEDÅ, i 3 jävla matcher.

Det ska aldrig vara ok att vara så här loj. Och är man ändå det, då MÅSTE man ut och brösta det. Tala om att det som varit är under all kritik. Att nu jävlar ska vi snacka genom detta och visa alla.
Utöver typ 30 sekunder i ett PP idag på TREOCHENHALVMINUT, där man var riktigt nära, så måste man leta med jävla Hubbleteleskopet för att hitta något positivt. Och då tänker jag inte ens börja att klyva det nonchalanta, lata, ointresserade defensiva arbetet.

Ja, jag är i affekt och overkligt provocerad. Men fatta orosmolnen när man knappt lyckats visa något offensivt under 3 matcher, och varit ett totalt sänke bakåt. KOMMUNICERA MED OSS ATT NI VILL ANNORLUNDA! Vi fattar att ni vill det, men ibland behövs det uttryckas också.
För allt ni kommunicerar med oss nu är det ni visar på isen.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
HKN: Jag vill hävda att den här matchen var ett steg framåt, jämfört med Luleåmatchen. Offensiven var bättre och förstakedjan borde ha gjort åtminstone ett mål idag. Bäst i laget var dock Tim Juel, som egentligen var den enda som stod för en bra insats.

I övrigt instämmer jag i att backsidan ser tunn ut, speciellt defensivt. Skadan på Didrik är inte alls bra. Sedan håller jag också med om att spelet måste bli mer rejält, och det gäller samtliga spelare. Förövrigt sållar jag mig även till skaran som höjer på ögonbrynen över Mieho. Offensiva kvalitéer saknas och han inger ingen respekt i det fysiska spelet heller.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
HKN: Walli saknar jag inte, han var en Alvarez-light. Palola vette fan, han var en playmaker-variant av Mieho. Blixtrar till och gör ett mål och sen borta med vinden resten av säsongen. Överlag så hoppas jag att det är totalt slutvärvat från den där finska REA-hyllan, vi har prickat dom lyckoskott man kan förvänta sig i Lyytinen.
Låst ämne