1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582426 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2570580

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2023-09-23
Marrdin:
Alla
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2023-09-23
Kom fram pissent till 🇭🇷 igår. Hann se 2 perioder innan jag fortsatte nu på morgonen. Farsan hade ju delvis spoilat resultatet med, då jag bad om radiotystnad, men likt förbannat landar man till att han skickat en video på klacken. Så jag förstod att det gått bra.

Men jag vet inte om det är för att jag kunde se matchen i lugn och ro, utan live-momentens affekt och adrenalin, men inte fan såg detta så illa ut? Absolut ett steg i rätt riktning. Tycker många gjorde rejäla insatser, speciellt de 3 lägre kedjeformationerna. Första 10 minuterna var en smärre katastrof stundtals, sen tycker jag vi åt oss in i matchen och var BETYDLIGT mycket bättre resten av matchen. Lite sämre kortare perioder, men det blandades ju med total köttkvarn i Modos zon. Så på stora hela en otroligt välförtjänt vinst.

Nu mötte vi ett förmodat bottenlag, men Timrå kommer med stukat självförtroende och ska prestera med ALL press på sig. Vi har liksom inget att vinna en sådan match egentligen. Modo har 4p på 2 matcher, som nykomling. Allt att vinna. Tycker på riktigt det är urstarkt. Och att man hämtar upp underläge 2 gånger? Nä alltså jag är djupt imponerad.

Vi har ju tyvärr en ihållande situation med förstalinan. Men igår såg det mycket bättre ut. Fan att den inte går in någon jävla gång. Hade varit så fint om Jontes pass till Lander i slottet hade genererat mål. Snacka om axlar som släppt. Menmen, fortsätter det så här kommer målen. Defensivt är det fortfarande rörigt där dock. De behöver snarare träna på backcheck än anfallsstrategier, för det senare kommer klicka rätt snart skulle jag tro.

Men alltså formation Pääjärvi - Lander - Pettersson.. När t.o.m. EP kämpar som en rabiessmittad hund.. Ser ut som total harmoni! Fan vad bra de var. Barre - Lundin - Mieho också en magisk insats. Hjärta matchen genom. JJ såg ut som det var match 7 i ett slutspel, flög och flaxade som livet hängde på det. Fin han är!

Lång text men sett en del panik bland fans efter matchen, att det inte är tillräckligt bra. Nej, kanske inte i en perfekt värld. Men detta var faktiskt starkt, och ett otroligt steg i rätt riktning. Och oavsett, 3 poäng! Det viktigaste är att ändå ta poängen, när allt inte klickat än.

Avslutningsvis så gick jag självklart och handlade frukost i de rätta färgerna ❤️🤍
Uppladdat:

450x300-img6197.jpegimg6197.jpeg

Låst ämne