1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582634 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2570967

Sv: Apropå nånting...
dempa: Bandet kallar sig något oläsligt som "Nå sör mä Känny Li"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Läser att det snackas mkt om utökning av bl a SHL just nu... vill de ALDRIG bli av med OINK? Nej skämt åsido så är jag lite skeptisk till en rakt utökning till 16 lag där bara ett åker ur. Blir det utökning till 16 lag så håller jag med han Östersunds tränaren som säger att i s f ska TVÅ lag åka ur, så det blir större rörelse mellan serierna. Allra helst vill jag nog se en nord och syd division där man möter lagen från den andra serien bara nån gång per säsong medan man möter lagen från sin egen serie mer ofta. Typ East & West conference i NHL. Sedan om formatet håller i längden låter jag vara osagt men ska de testa nåt nytt så vore det betydligt roligare att testa än 16 lag
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dahlén har en av de högsta xG i ligan på dessa 4 matcher. En av anledningarna till varför det är så är pga alla skott i skottsektorn såklart, även ingångar i offensiv zon talar för en lite högre xG.

Hållander och Lander har ett hyffsat xG dom också.
Om man ska räkna ut alla lägen dessa herrar haft så skulle Dahlén gjort 5 mål, Lander och Hållander med varsitt mål. Det hjälper inte mycket nu när dom inte gjort något framåt, men att få lite perspektiv i hur mycket de skapar framåt är alltid bra i bakgrunden. Det kommer att släppa för dom och när det sker så lär det bli en sjukligt massa mål.
Kommentera