1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581953 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2573784

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2023-09-30
Knylan: Jag är försiktigt optimistisk. Det baserar jag på att vi inte är favoriter i den här matchen. Kan vi börja bra så vore det önskvärt, inte sitta kvar på bussen o allt är kört efter första.

Vore kul om vi för dansen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2023-09-30
Hahl Bundy 2.0: jag är oförsiktigt negativ. I det här läget, med lite svajigt spel och minst sagt skör backsida, hade jag gärna tagit ett spelschema där typ HV, LHC eller Leksand väntade. Oskars var riktigt jävla rövdåliga, vilket var perfekt i det här läget. Nu fick vi lite boost på Forsmark, DHL-kedjan m fl, men det hade känts mysigare om vi kunde få boosta vidare på det mot ett mer givmilt och osynkat motstånd.

Har svårt att se på vilket sätt vi utifrån förutsättningarna skulle kunna ta oss an Växjö på ett framgångsrikt sätt. Att möta dom med deras egna taktik - struktur, struktur, struktur, stenhård defensiv, enormt tålamod - är vi knappast preparerade för. Defensiven sitter inte tillräckligt bra, och vi har inte backuppsättningen för det (än).
Att försöka släppa loss offensivt och checka högt är väl utgångstipset, men det har vi blivit stenhårt straffade för tidigare. Risken är att vi hamnar för långt ifrån, börjar bli tveksamma, spelas bort av deras kyliga, spelskickliga backar...och så kontrar dom sönder oss.

Nä, jag tror att detta är det minst passande motståndet för oss just nu.
Hockeysnack lär spraka i affekt, och man kommer att se matchklockan ticka ner lika långsamt och bedövande tråkigt som klockan på skruvsorteringsstationen på Hasses Finmekaniska AB.
Allt medan Växjö är så tråkigt metodiskt menlösa som bara dom kan vara, och timråspelarna frustrationsgnuggar i blindo. DHL lämnar isen med -2.

Brukar se fram emot match, men när Växjö står för motståndet är det samma pirr som inför en nageltrångsoperation. Kan inte det där laget bara konka eller nåt? Ingen utanför Växjö skulle fälla en tår, och knappast någon i Växjö heller. "Jaja, då går vi på innebandy istället då. I två perioder, sen kan vi se en halvtimme på simnings-DM, och springer vi innan finalerna hinner vi se slutet på den däringa cheerledingtävlingen som går i gymnastiksalen bredvid."
Låst ämne

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2023-09-30
Hahl Bundy 2.0: När fan vann vi där nere sist? Har inte ett enda minne av det. Vill se att vi INTE blir avklädda så som vi brukar och att vi faktiskt kan vara med och tävla.
Låst ämne

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2023-09-30
Hahl Bundy 2.0: Kan bara hoppas. TIK har dock ofta problem med tidiga lördagsmatcher vill jag minnas.
Låst ämne