1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581545 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2576072

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
falconuggla: Alltså det brukar ju vara en bra tecken på att något är på G. Men har allt surr om att vi inte har något kvar i spelarbudgeten varit spel för galleriet isåfall? Eller har vi inte haft pengar över för någon snabblösning på grund av att vi försökt lösa Juolevi som är långsiktigare lösning istället?

Kapanen kanske är den skickligast "lögnaren" i hela hockey-Sverige isåfall.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
Öndulat: Absout ett bra tecken! Kan inte tänka på en enda anledning för en tjej till en hockeyspelare att helt random börja följa ett lag i norra Sverige utan anledning, där anledningen är att ens partner spelar i laget.

Kapanen är ju motsatsen till Nubben vad gäller att prata högt om nyförvärv.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
Öndulat: Var inne på detta inför sommaren, då jag fick höra från betrodd källa att detta med Juolevi inte var rykten, utan något som Timrå verkligen jobbade på. Det skulle även finnas en överenskommelse, men att Timrå behövde lösa visst kapital.
Detta verkade rinna ut i sanden då det tog tid, var tyst och till slut presenterades Eronen. Jag vet inte om det fanns en tanke att man skulle signa bägge, men i min värld blev det för dyrt med Juolevi så man jobbad på att lösa Eronen istället.

Har även hört nu från inte lika betrodda källor att hans namn varit uppe på tapeten igen, speciellt efter att han släpptes. Får fortfarande inte riktigt ihop hur man löst budgeten. Men som jag ser det finns det isf 2 alternativ:
A) Man väntade för länge med Olli, man hade kanske löst medel till honom, men valde att ha is i magen ifall vår backsida skulle hålla och istället satsade man på en senare värvning under säsong.
B) Extern finansiär har klivit in, nu när alla stjärnor stod rätt gällande hans intressen, Timrås intressen samt backkris.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
Öndulat: Alltså jag blir jätteglad om jag blir motbevisad! Jag är fortfarande lite motvalls vad gäller Juolevi men med det läge vi är i med skadorna blir jag fan överlycklig ändå om något händer!!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
Öndulat: I love it...Nubben revert!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
Öndulat: På G? Är väl klappat och klart isåfall
Låst ämne