pinsam förlust
för faen sätt 3-0 så e matchen död
nu är vi 10.a i tabellen
Låst ämne

roger_sundsvall: Ante snackar också om att döda matchen. Att det behövs göra mål, men att de vill inte in. Jag ställer mig frågan, varför är det så viktigt att göra dessa "dödande" mål, kan man inte spela klart matchen utan att få mental kollaps även vid 2-0 i tredje? Det kan väl inte krävas att vi ska leda med 3-4 puckar i sista perioden för att vinna en match. Någonstans borde man kunna ta sig samman och göra en bra match utan att jaga mål . Typ vinna närkamper och hela den biten i 20 minuter till. Sen vinna med 3-0 i öppen kasse. Visst rent mentalt är det lurigt att leda med 2-0 eller 3-0, men det är väl just sånt man behöver träna på att det inte går att slappna av i en hockeymatch. Finns ju skräckexempel på lag som tappat 4-0 till förlust 4-5, så det är svårt att 'köpa sig fri" oavsett vad man leder med inför sista. Jobbet måste göras i 60 minuter,skitsamma vad det står på tavlan.
Låst ämne

roger_sundsvall: Ni lirar snart i HA igen, det är tydligt
Låst ämne

roger_sundsvall: instämmer i att 3-0 hade varit jävligt viktigt men jag avvaktar med stora motorsågen ett tag. Det jag saknar lite är de billiga enkla målen, blir jobbigt i längden om det ska sitta så här hårt åt varenda mål vi lyckas göra. Högberg är såklart grym men tyvärr lär de andra lagen ha duktiga målvakter de med så målskyttet är akilleshälen just nu. Wedda är varmt välkommen tillbaka om man säger så
Låst ämne

roger_sundsvall: Jag längtar nått fruktansvärt tills våra backar kommer tillbaks i allafall.
Med Eronen,Erixon och Didde så hade vi likväl kunnat stå med 2 vinster på dessa hemmamatcher.

Jag satt häromveckan och tänkte att nog var det bra med mer "pucktrygga" backar i Edfeldt och Forsmark,
Men med de 2 senaste matcherna i åtanke så saknade vi den defensiva tyngden. Framförallt mot FBK. Jag tror även att vi kanske kunnat stönga ner LHC ännu mer idag med en mer solid backsida.

Det såg verkligen ut som att Forsmark var på väg in i det. Men känslan att det är för mycket upp och ner, speciellt i spelet utan puck, så om alla är tillgängliga så är jag inte så säker på hans "givna" plats längre

Svensson-Juolevi
Lyytinen-Eronen
Didde-Rindell
Erixon-Forsmark

Nu kommer det inte alltid vara fullt lag, så då är det givetvis bra med extra bredd på backsidan.
Låst ämne

roger_sundsvall: Ja. Hela 2 p efter Frölunda på 4:e-platsen med 1 match mindre spelad än dem. Tror inte tabellplaceringen är så noga i nuläget. Vi är t.ex 4 poäng bakom 2:a-platsen