1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582007 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2578598

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
empa11:


Nu har man smält lite förlusten mot FBK och med facit i hand så går det inte komma ifrån att med 3 av 6 toppbackar borta så blev det för tunt helt enkelt. Jag tror att vi hade kunnat stänga ner FBKs omställningar betydligt bättre om inte annat.

Matchen igår föll vi på eget grepp, men det är absolut ingenting som inte går att skruva till. Onödiga poäng som kan göra skillnaden när säsongen summeras bara.

Fast å andra, om vi går åter går in på Luleå och den berömda säsongen jag nämnde innan, så gjorde vi väl nån ruskig upphämtning mot dom och tog ikapp 4 mål eller liknande den säsongen med vill jag minnas? Likt oss så var det en match som bara Luleå skulle vunnit.

Summa summarum är att sådana matcher kommer, men man måste lära dig av dem snabbt bara så att man kan rätta till och kunna stänga ner matcher ju längre säsongen lider.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
Sputnik: Jag är med på vad du säger, avskyr också bortkastade självklara poäng.

Men just igår vette fan om man kan göra så mycket. Det är bara en sån där match där man överväger att högre makt återigen bara vill håna oss som håller på Timrå, GIF och Sverige generellt. Har LHC ens 3 A-lägen i matchen? Då räknar jag inte ens med Ratties, utan straffen. Vi måste haft dussintals.
Vi kan absolut ta med oss att vi ska vara mer skärpta, men i slutändan är det en jävla oflyt med. En sån match ska inte gå att förlora som matchen såg ut.

Väger även in att vi var sämre i tredje än tidigare 2, likt förbannat släpper vi till 3-4 skott? Ingen logik, inget förmildrande.

FBK är en annan match för mig, även om de är lite besläktade. Där går vi bort oss lite mer, även om vi är spelförande. Där finns absolut saker vi kan ta med oss. För med fullt lag och lite mer skärpa vinner vi även den.

LHC vinner vi i vilket jävla universum som helst om inte Herr SUGKUKEMPADUSKAINTEFÅVARAGLAD kommer på besök.
Låst ämne