1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2582967

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
Bragd-Birger: Håller med i ditt resonemang gällande backarna.

Rindell har en kreativ ådra som ingen annan har. Han är dessutom som en ål när han tar sig framåt offensivt och svår att få tag på. Gillas skarpt! Julle känns lite som Lidström light. Trygg, stabil, spelar med pondus, gör få fel och är tämligen ospektakulär. En kille som kan lasta massor med tid i ett slutspel.

Rindell, Julle, Lyytinen, Forsmark, Svensson, Edfält bör prioriteras inför nästa säsong som det ser ut just nu.
Jag har inga problem att släppa Erixon som jag faktiskt har svårt att se storheten med, även fast andra gör det. En frisk Didde går före honom i min bok.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
Patrick Polly: Håller helt med här, vilken säsong Svensson gör hittills, wow säger jag bara.

Erixon har jag flaggat för under en tid o kul att se att andra har samma syn. Har tyckt han varit bra i försvarszonen men nu när han inte använder sitt fysiska spel utan mer "föser spelaren". Hans spel ut ur egen zon är bedrövligt. Spelar ingen roll om vi kan spela oss ut enkelt, blir alltid sarg ut och oftast då så att det inte är en Timrå spelare som kan snappa upp den utan den blir oftast för hård och motapemarna kan ställa om.

Håller också strömberg före Erixon, mest för att han spelar mer fysiskt, är starkare framför mål och ja han har väl lite sympatis över att han haft sån jäklar otur.


Tycker till nästa säsong att Rindell, forsmark är huvudprio, för att fortsätta och utveckla som våra offensiva backar. Svensson och strömberg som de defensiva. Hade varit spännande med joulevi och vad en säsong med Timrå kan göra för han. Edfelt tycker jag också känns spännande om han blir av med sina "junior misstag" han har en väldigt bra puck kontroll och bra blick för uppspelt.
Erixon tycker jag faktiskt man kan erbjuda till typ saik då han endå har tydliga vägar dit.

Eronen är jag tvådelad inför, hade denna fråga kommit förra säsongen hade jag sagt "gör allt för o behålla honom" men nu tycker jag att vi kan komma undan billigare för en back som vi troligtvis inte ens behöver i pp. Rindel i första o forsmark i andra tycker jag gett den effekt jag vill se.
Har inte den blekaste koll på kontraktslängder så ta detta med aspekten att alla kontrakt tar slut efter säsongen.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
Patrick Polly: Nu när vi plötsligt verkar spela en hockey som är mer offensiv så faller Erixon och till viss mån Didde bort. Tyvärr har de långa kontrakt.
Låst ämne