1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581640 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2583509

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
Patrick Polly: Håller helt med här, vilken säsong Svensson gör hittills, wow säger jag bara.

Erixon har jag flaggat för under en tid o kul att se att andra har samma syn. Har tyckt han varit bra i försvarszonen men nu när han inte använder sitt fysiska spel utan mer "föser spelaren". Hans spel ut ur egen zon är bedrövligt. Spelar ingen roll om vi kan spela oss ut enkelt, blir alltid sarg ut och oftast då så att det inte är en Timrå spelare som kan snappa upp den utan den blir oftast för hård och motapemarna kan ställa om.

Håller också strömberg före Erixon, mest för att han spelar mer fysiskt, är starkare framför mål och ja han har väl lite sympatis över att han haft sån jäklar otur.


Tycker till nästa säsong att Rindell, forsmark är huvudprio, för att fortsätta och utveckla som våra offensiva backar. Svensson och strömberg som de defensiva. Hade varit spännande med joulevi och vad en säsong med Timrå kan göra för han. Edfelt tycker jag också känns spännande om han blir av med sina "junior misstag" han har en väldigt bra puck kontroll och bra blick för uppspelt.
Erixon tycker jag faktiskt man kan erbjuda till typ saik då han endå har tydliga vägar dit.

Eronen är jag tvådelad inför, hade denna fråga kommit förra säsongen hade jag sagt "gör allt för o behålla honom" men nu tycker jag att vi kan komma undan billigare för en back som vi troligtvis inte ens behöver i pp. Rindel i första o forsmark i andra tycker jag gett den effekt jag vill se.
Har inte den blekaste koll på kontraktslängder så ta detta med aspekten att alla kontrakt tar slut efter säsongen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
Knass: Vi kan väl hoppas att Erixon lyfter sin nivå framöver, det har inte varit det bästa han visat upp på sistone. Angående kontrakt får vi ha i åtanke att Erixon är rätt skadefri historiskt, så vi får åtminstone en någorlunda hel spelare där till skillnad ifrån vad Joulevi verkar vara.

Forsmark och Rindell är starka spelande backar med bra spelsinne, så de är viktiga att behålla. Svensson oh Lyytinen är väl stabila defensivt, även Strömberg bra när han är hel. Eronen har ett bra skott, framförallt i PP. Sen har vi 4 backar till, Edfeldt, Juolevi, Erixon och Mellander som slåss om platser. Har lite svårt att se att vi kan behålla Juolevi nä vi har 10 backar på kontrakt just nu...
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
Knass: Håller med om att jag gärna ser att vi försöker utveckla Forsmark för framtiden. Dock spelar han lite för stressat på blå i PP för egen smak. Om tanken är att behålla Juolevi så tycker jag det är dags att köra igång honom på momangen i spel i PP etc.
Då hinner vi se vad han går för på riktigt innan det är dags att förlänga kontraktet.
Låst ämne