1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582190 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2590831

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Bernst: Nej, det är det absolut inte?

Kan du vara snäll att sluta svara mig när du ska skriva din skit. Orkar inte få notiser om dina trollinlägg.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Angående Dahlén så får jag känslan av att någonting inte står helt rätt till. Det är någonting i kroppsspråket och utstrålningen som inte stämmer just nu, i alla fall är det känslan som jag får.

Sedan är det skillnad på spelare och spelare. Vissa spelare representerar en klubb, vissa spelar blir en del av en klubb. Dahlén är en del av Timrå. Den som hävdar annat behöver bara ta en titt i backspegeln och kommer då se en spelare som gång på gång valt Timrå framför mer lukrativa erbjudanden, och som gång på gång lett laget till framgång.

Därför blir jag uppriktigt förbannad när supportar inte har mer tålamod när en sådan spelare är inne i en svacka. Det är i tunga perioder man behöver omgivningens stöd som mest. Tyvärr är alldeles för många lika snabba att vända ryggen åt den som misslyckas som de är att hylla den som lyckas.

Själv vill jag inte se Dahlén skeppas iväg till Schweiz och att pengarna i hans lönekuvert läggs på en transatlant som i grund och botten är likgiltig inför om det står Timrå, EV Zug eller Dinamo Minsk på tröjan, så länge pengarna kommer in på kontot. Jag vill se Dahlén i gammal god form igen och drömmen är att han en dag ska få lyfta SM-bucklan iklädd Timråtröjan.
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
empa11: jag ska förklara liknelsen för dig så du förstår. Att Timrå hamnar i 3-0-underläge beror på tre riktiga misstag, det är inga tillfälligheter. Att man sedan spelar upp sig är så klart bra men det är ohållbart att försätta sig i såna här situationer och gång på gång misslyckas med att kontrollera matchbilden. Hade det varit slumpmässiga mål så är det en annan femma.
Låst ämne