1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582191 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2590895

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Angående Dahlén så får jag känslan av att någonting inte står helt rätt till. Det är någonting i kroppsspråket och utstrålningen som inte stämmer just nu, i alla fall är det känslan som jag får.

Sedan är det skillnad på spelare och spelare. Vissa spelare representerar en klubb, vissa spelar blir en del av en klubb. Dahlén är en del av Timrå. Den som hävdar annat behöver bara ta en titt i backspegeln och kommer då se en spelare som gång på gång valt Timrå framför mer lukrativa erbjudanden, och som gång på gång lett laget till framgång.

Därför blir jag uppriktigt förbannad när supportar inte har mer tålamod när en sådan spelare är inne i en svacka. Det är i tunga perioder man behöver omgivningens stöd som mest. Tyvärr är alldeles för många lika snabba att vända ryggen åt den som misslyckas som de är att hylla den som lyckas.

Själv vill jag inte se Dahlén skeppas iväg till Schweiz och att pengarna i hans lönekuvert läggs på en transatlant som i grund och botten är likgiltig inför om det står Timrå, EV Zug eller Dinamo Minsk på tröjan, så länge pengarna kommer in på kontot. Jag vill se Dahlén i gammal god form igen och drömmen är att han en dag ska få lyfta SM-bucklan iklädd Timråtröjan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Vargher85: det skulle väl kunna vara att han har fått ny flickvän, nyss skaffat hund, kanske mycket utanför hockeyn som påverkar att man inte är på plats 100 % liksom lite Holger Rune symtom på något sätt
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Vargher85: ”skeppas iväg”? Tänk om det är så att Dahlén vill tjäna mer pengar och spela i en annan liga? Som du säger så har han tackat nej till högre lön tidigare, han kanske börjar känna att det är dags att tjäna dom där pengarna nu? NHL-dörren är ju stängd och låst för honom, kanske bytte han agent för att treva om vilka klubbar i Schweiz som kan vara intresserade?
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Vargher85: Dahlén skall ingenstans givetvis. Han har alltid haft svackor i sitt spel.

Haha jag minns tongångarna säsongen 17/18 när vi gick upp. Torskar mot Troja och Dahlén var ett sänke för laget och skulle bänkas och skickas hit och dit. 😂
Låst ämne