1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582047 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2591146

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Bernst: Är du på riktigt? Ante är den bäste tränare vi kan tänka oss. Tro mig, han kan hockey. Han är konsekvent och noggrann och det avspeglar sig i det enkla lilla faktumet att vi innehar ett tryggt grundspel. Kanske ett av seriens tryggaste. Vi parkerar f.n på en 7:e-plats i det getingbo SHL är, 3 p från 2: a-platsen. Vi är mao jävligt bra med i racet
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Ante är rätt man på rätt plats att leda Timrå, både just nu och ett tag framöver.

Med det sagt, så saknar Ante tyvärr förmågan att matchcoacha. Tyvärr, på tok för ofta, så uteblir beslut som hade kunnat påverka matchbilden på ett positivt sätt.

Igår som exempel:
- Varför tar man INTE timeout när hela laget sitter kvar i bussen i första perioden?
- Varför byter man INTE målvakt när Juel släpper målvaktstavla två vid 3-0?
- Varför stuvar man INTE om i kedjorna och sätter #54 längre ner i hierarkin när han så uppenbart inte är på spelhumör för dagen?

Ante, och även hans gode son Anton Lander, har ett OTROLIGT öga för ishockey, men i Antes fall så är han blind när pucken är släppt, för att sedan återfå synen när det är paus eller mellan matcherna.

Jag tror att det vår tränarstab behöver är en assisterande coach som är en BRA och AKTIV matchcoach som också har pondusen som krävs för att köra över Ante (läs komplettera) när det behövs mitt under brinnande spel.

Det som är skönt, är att trots att vi har inlett säsongen rätt så svajigt ändå är med och krigar om de absoluta topp-placeringarna. Om man bara tänker de 2 poäng vi verkligen SLARVAT bort mot Örebro och LHC så hade vi idag huserat på andraplatsen med 27p - och det är till och med inte alla poäng som vi BORDE ha tagit sett till hur spelet sett ut. Vi är bra. Men, vi måste också kunna kräva bättring på TYDLIGA brister.
Låst ämne