1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581719 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2591250


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Försök få JFK att läsa den där du..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Håller med om att media alltid ska hitta något negativt att skriva om. Det ser man direkt när man kollar på rubriken hur Hörnqvist "ryter ifrån". Men det här med att man inte klagar på domare i NHL är befängt. Tränare och spelare kanske inte klagar men supportrarna klagar absolut på dåliga domarinsatser. T.ex. slutspelet under 2021 då Montreal gick hela vägen till final så var det många som tyckte domarna hela tiden var emot Montreal. Jag läste många kommentarer om att slutspelet skulle var riggat så att Montreal skulle förlora mot "Bettmans älsklingar" Vegas. Pekade då på saker som att Montreal bara fick sina powerplay i samband med periodpauserna.

Sen att Hörnqvist påstår att media inte fokuserar på det negativa i NHL är också märkligt. Men det kanske beror på att han spelade hela sin NHL-karriär i USA. Hade han spelat i ett kanadensiskt lag som t.ex. Toronto så hade han nog haft helt andra åsikter. Matthews, Marner, Tavares och Nylander blir kölhalade varje år av både media och fans för varje dåligt byte i slutspelen. Många spelare väljer bort kanadensiska lagen pga den stenhårda mediapressen och all orimlig kritik från fansen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Håller med till 100%
Jag förstår att det är enkelt att hitta misstag från domare med alla repriser och vinklar, men förstår inte vad det leder till?
Varje presskonferens (nästan) ner journalister om
Tränarnas syn på ngn situation
Tröttsamt och mest för att kunna skapa en klickrubrik att XXX rasar..

Rönnberg sa det jäkligt bra i våras när han fick frågan att det får journalisten ta med domarbasen, att han som tränare svarar för spelarnas prestation på isen

Misstag och domslut tenderar alltid att få mer rubriker än snygga passningar, räddningar eller mål

Förutsägbart och tråkigt och bygger inte upp intresset i stort för denna vackra sport tyvärr
Kommentera