1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2591910

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Bernst: Det behöver inte handla om att värva heller. Däremot anser jag att kontraktet med Joulevi inte ska förlängas och stämmer helt in i att det kan behövas en ny röst i båset. Inte för att jag vill göra mig av med Ante, utan det är snarare någon av de assisterande som skulle kunna bytas.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Vargher85: Då missförstod jag dig, jag ber om ursäkt. Juolevi har spelat sig ur det här laget sista 3 matcherna. Man kunde se ett skimmer av kompetens i hans inledande matcher men idag är det så tydligt att han inte klarar av tempot. Slår vad om att finska ligan plockar upp honom om inte nubben får nåt ryck och köper honom i bara farten.

Gällande ledarstaben har vi gjort den resan förr. När Freddan stod och gapade fasade man in ante mer och mer och till slut stod han där och styrde hela skutan själv. Idag har vi den här juniortränaren från skellefteå, han lär knappast vara tilltänkt att ta över. Sen har vi Molinder och han kommer naturligtvis aldrig coacha ett lag i SHL. Det kanske är dags att ta in den påläggskalv som en dag kan ta över rodret när poletten har trillat ner för Timrå att ante inte är den sortens tränare som etablerar ett lag i toppen av SHL?

Det sista är så klart min egna värdering och dom flesta håller inte med men kollar man när Jörgen Jönsson intervjuas, när Mitell intervjuas, alla har en analys klar gällande vad dom behöver förändra, vad dom behöver bli bättre på för att vinna matchen. Ante står bara och pratar om känslor, det finns inget strukturerat budskap.
Låst ämne