1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582064 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2591932

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Ante borde kunna matcha de spelare som visar jävlaranamma hårdare. Inte rulla runt på spelare som ser trötta ut. Men förra året var det samma sak. När Walli bröt mönster och visade vilja och tacklades offensivt, rullade man ändå runt på EP som var trött och gav Walli 10 min per match. Säger inte att Walli är en bättre spelare än EP, det är han inte, men det handlar om att premiera de spelare som vill något i matchen så att andra förhoppningsvis rycks med. Där har Ante endel att jobba på. Man kan inte bara rulla runt utan får matcha de heta spelarna. Vi har kastat bort några poäng i OT också pga att vi spelat med iskalla spelare. Tycker t.ex man borde ge OJ mer speltid för händer ofta något positivt kring honom. Eller släng in Mieho mer vettja. Han gör sällan en halvhjärtad match.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Labban: Ante har problemet att han premierar vissa spelare. Istället för att premiera de som är heta för stunden. Ifjol rullade han Emil trots att han iskall i match efter match.
Kommer ni ihåg när lillebror Lander fick spela trots att han inte gjorde ngn glad och inte platsade egentligen?
Ante måste få bukt med detta rullande! Han måste våga vara chef och ställa krav, bänka spelare och visa att man förtjänar speltid.
Intervjun idag efter matchen lämnar mycket att önska. Katastrof enligt mig.
Att bara säga att han inte kan förändra för att alla är dåliga, är ett ledarskap som stinker i mina öron.
Det är väl precis då man ska förändra?
Näe, jag är orolig
Låst ämne