1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581948 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2593516

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2023-11-02
empa11: Över dom matcher vi har spelat hittills tycker jag han har varit rätt medioker och inte alls den där jobbiga och tunga typen många vill måla upp honom som. Inget vi bör bygga vidare på om vi vill fortsätta ge utrymme för yngre spelare i framtiden.

Troligtvis blir följande spelare kvar nästa säsong

Dahlén
Lander
Pettersson
Hållander
Wedin
Hartmann
Lundin
Andersson
Boyce
Johansson
Värmhed

Inte mycket spelrum för nyförvärv. Avsaknaden av rightare och alternativ i framförallt PP ligger förhoppningsvis på priolistan inför nästa säsong, ypperligt tillfälle att hitta något bättre billigt än Mieho. Enligt mig då.

Igår hade han sämst så kallad ”game score” i laget. Om det nu säger så mycket.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2023-11-02
kattan: Jag är helt med att vi inte kan ha kvar alla spelare, och Mieho ligger väl nära att gjort minst ”avtryck”. Samtidigt får han oförtjänt mycket skit, eller snarare oförtjänt mycket fastställande att han är dålig.
Jag ser nyttan med honom, men kan såklart inte säga att andra inte gjort det bättre.

Jag vet inte exakt vad som ingår ”Game Score” på rak arm, men min bild är att det är mer än producerande/försvarande form av överblick. Mieho för mig stå för det där tysta lönnmördarjobbet.
Han ska göra motståndarna rädda så de låser pucken mot sargen för att förbereda sig på en tackling, han ska göra att de tar den jobbiga vägen in då man annars kan åka på en propp, han ska stå och hånle efter någon petat på deras målis efter block.

Men för att sammanfatta: Jag vet inte just nu om jag vill ha honom kvar eller ej. Men just nu står han för en roll som vi har väldigt få av. Och stundtals gör han det väldigt bra!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2023-11-02
kattan: Måste dock ge honom att han tacklar en hel del. 2a i laget efter Svensson. Det ska han ha givetvis. Men nä, överlag inget jag vill ha kvar nästa säsong.
Låst ämne