1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581382 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2595763

Sv: Apropå nånting...
Någon mer än jag som undrar vad laget gjort denna vecka? ST har haft 2 artiklar om TIK, den ena om statistik och den andra om ekonomi, förvisso väldigt intressant men nu vill åtminstone jag läsa om vad som händer med laget just nu. Hur går rehabiliteringar, tankar om nya kedjekonstellationer, Antes funderingar, Juolevis vara eller icke vara, etc etc. ST har en ibland lam, på gränsen till slapp, uppföljning av distriktets enda elitlag. Som jämförelse bevakade Allehanda M0d0s träning i onsdags. Öka ST, säsongen har börjat!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Spanarn: min uppfattning är att det har blivit katastrofalt dåligt på st sedan jennifer slutade. Hon var den enda som hade lite kunskap om hockey och kunde ge bra analyser och ställa jobbiga frågor.

Tycker helt ärligt bevakningen från st är värdelös/gangnlös just nu.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Spanarn: Ja vad är status på Eronen? Varför lånas inte Värmed/Melander/Edfeldt ut under uppehållet om man nu ska satsa på dom? Hur går tankarna kring juniorverksamheten som är på kraftig nedgång? Vår nye VD har det varit knäpptyst kring sedan han kom hit, en intervju med honom? Minns inte ens vad han heter. Allt ansvar ligger inte på ST att rapportera, vad gör våra två medieansvariga på dagarna? Perfekt läge att mata ut content nu när de är på hemmaplan och supportrarna sitter och väntar på att det ska dra igång igen. Gör något, hatar gnället att vi är en liten klubb med liten marknad, klart det är tufft ekonomiskt när man är så blyga av sig
Kommentera