1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582187 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2597998

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
söder över: Jag håller med, det där sammanfattar bra hur jag övergripande tycker det sett ut. Sen kan man alltid gå in på detaljnivå, nämna fler spelare som inte nått upp till förväntad nivå etc. Men håller man bara upp ett finger i luften och snabbt sammanfattar känslan så är det där tre bärande reflektioner
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
mikenomad: Jag försökte och vill minnas att jag lyckades hålla mig från kritik på enskilda spelare igår. Min frustration låg mest i att vi ännu en gång lyckades kasta bort en vinst,

Igår var det frukten av en härdsmälta från hela laget,snarare än enskilda spelare som skall bära ansvaret för att vi torskade.

skulle vi bärgat hem poäng i de matcher vi förlorat innan men vi varit överlägsna i så hade vi nog legat hack i häl med FBK nu.

Jag känner fortfarande att vår högstanivå är ruskigt hög, topp 3 i ligan till och med, MEN vi måste se till att börja ha ett konsekvent spel över hela isen. Framförallt måste vi börja skjuta för att göra mål och få en annan kaxighet över avslutningslägena vi får.
Vi är fortsatt bra på att vaska fram A lägen, men det blir mellanåt för mycket alibi i det sista avslutningslägena som sagt. Nästan som att vi slappnar av när vi märker att vi trycker ner motståndarna, istället för att bestämma sog för att stönga en match helt och hållet. Sen istället nått mål i baken och det blir panik bakåt.

Sen får gärna nån av våra Målisar steppa fram och börja sno några matcher som andra lag gjort mot oss.

Tabellen är fortsatt snuskigt tight, så vi måste upp på hästen snarast, gärna att vi kan köra nån 4 raka matcher vinst streak som andra lag och hitta ett flow.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
mikenomad: Ja i ett lag som inte spelar bättre än så här känns det rätt onödigt att gå in på enskilda spelare. Visst, de bästa betala är väl de som står först i kön till kölhalningen men vi har inte levt upp till förväntningarna som LAG och våra målvakter har inte heller steppat in och "stulit" en massa matcher även om de kan ha räddat nån enstaka poäng så har de inte varit överdjävliga... inte så där som ALLA målvakter Timrå möter.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
mikenomad: Den glöden och viljan hade päjäärvi i början denna säsong. Men tycker den inte syns lika mycket sen han bytte kedjekompisar,eller har jag fel kanske ?😬
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
mikenomad: inte många som höjt sig i år. Men tycker Erik Andersson sliter och ger allt han kan och förmår. Tänk om alla hade den viljan
Låst ämne