1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2598166

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
mikenomad: Jag försökte och vill minnas att jag lyckades hålla mig från kritik på enskilda spelare igår. Min frustration låg mest i att vi ännu en gång lyckades kasta bort en vinst,

Igår var det frukten av en härdsmälta från hela laget,snarare än enskilda spelare som skall bära ansvaret för att vi torskade.

skulle vi bärgat hem poäng i de matcher vi förlorat innan men vi varit överlägsna i så hade vi nog legat hack i häl med FBK nu.

Jag känner fortfarande att vår högstanivå är ruskigt hög, topp 3 i ligan till och med, MEN vi måste se till att börja ha ett konsekvent spel över hela isen. Framförallt måste vi börja skjuta för att göra mål och få en annan kaxighet över avslutningslägena vi får.
Vi är fortsatt bra på att vaska fram A lägen, men det blir mellanåt för mycket alibi i det sista avslutningslägena som sagt. Nästan som att vi slappnar av när vi märker att vi trycker ner motståndarna, istället för att bestämma sog för att stönga en match helt och hållet. Sen istället nått mål i baken och det blir panik bakåt.

Sen får gärna nån av våra Målisar steppa fram och börja sno några matcher som andra lag gjort mot oss.

Tabellen är fortsatt snuskigt tight, så vi måste upp på hästen snarast, gärna att vi kan köra nån 4 raka matcher vinst streak som andra lag och hitta ett flow.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
Sputnik: ja det är väldigt svaga psyken i timrå. Som du säger så kan det se hur tryggt ut som helst! Och så gör man ett svagt pp med lågt tempo som med all önskvärd tydlighet visar varandra att man inte vill vinna till varje pris följt av ett dåligt BP eller en ingång i offensiven som ger kontring och mål och då är fallet ett faktum!

HV’s torsk mot FHC där FHC vände 0-4 känns som något våra spelare skulle kunna bjuda på med med denna inställning.

Såg just på Antes inför SAIK ( youtu.be/CQ9xLTA2J84?si=dr5puzkak9aQ_iNF ) tålamod. Det kommer, serien är lång. Han har rätt i mycket.

Men han lyfter även det svaga spelet framför eget mål.

Däremot under matchen, som han ser från andra parkett så händer det ingenting för att ändra detta.
Ingen timeout efter Eklinds 2-2 och hårblås ingen glöd där. Men säkert i omklädningsrummet under periodpaus.

Det signalerar för oss supportrar att det inte angår oss hur det ser ut på isen utan det är en sak mellan spelare och ledare privat.


Jag efterlyser mer offensivt coachande.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
Sputnik: Spelar ju ingen roll att våran hösta nivå är top 3 i ligan när våran lägsta nivå är lägst i ligan. Det ger en snittnivå på 10 i ligan. Vi ligger där vi förtjänar
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
Sputnik: Typ så är det! 👍
Låst ämne