1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2601681

Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
kulltorp: Här vill man ju bara spåra ur och spekulera hejvilt på en svart fredag. Men så kul ska vi inte ha.
Utifrån kroppsspråk är det mest en spelare som inte utstrålar samma.. shining.. som tidigare. Säkert bara en slump.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
Detta med obefintlig matchcoachning. Vad gör Molinder och Marklund i båset? Molinder var ju någon slags budgetlösning när han la av som spelare, med vad gör Marklund? Har han hand om backarna? Stundtsls är det allmän hönsgård i försvaret, varför då?

Finns det någon tanke bakom att sätta in offensiva spelare i 5 mot 6, och defensiva spelare i 6 mot 5? Är det kontraktsbrott att bänka iskalla spelare i slutet på match vid avgörande läge?

Vem tror att Juel kommer få ens en match till med nuvarande spel och tabellposition, om inte J.J blir skadad? Vad tycker Juel om det?

Det var mycket snack om Juolevi långt innan han anlände. Men det blev lite verkstad. Däremot inget snack alls om spetsforwards, som verkligen skulle behövas. Dahlén och Pettersson är väl det, men de gör väl inte matchavgörande poäng direkt numera. Sen har vi Lundin, Pääjärvi, Andersson, Hartmann, Boyce och Mieto som i princip är ofarliga framför mål. Nyttiga på sitt sätt men ofarliga målmässigt.
Johansson kan ju ursäktas med ålder och inkörning på a-lagsnivå, men någon poängmaskin är ju inte han heller.

Då ska alltså Timrå förlita sig på Dahlén, Pettersson, Hanzl och Lander.Av dessa 4 är det väl bara Pettersson som varit stabil under serien hittills. Hållander är också en grovjobbare men ingen målskytt. Wedin tycker jag har börjat lovande...

Hur kan man sen som SHLförening sätta sig i en sits, som gör att det finns 0 kronor för förstärkningar redan när ny säsong inleds?

Hur kan man som klubbchef och styrelseordförande vara lugna inför uppgiften att klara budget och licenskrav, med uselt spel med lägre och lägre publiksiffror på hemmaplan som följd?

Timrå kan inte förlita sig på att det är så och så lite poäng upp till topp 4 när det är lika lite poäng till kvalplats. Den kvalplatsen närmar sig med stormsteg. Tur att Oskars är ännu uslare.
Låst ämne

Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
Captain Crash: Ja det här med osämja i laget är väl bara nån här inne som började spekulera lite löst om och ju sämre det går på isen ju starkare blir den spekulationen här inne på forumet. Men alltså det är ju för faan till 95% samma jävla lag ju. Så vad beror den osämjan i s f på? Har Dahlén pissat i finnarnas bastu eller?
Eller är det så enkelt att man kollektivt börjat tumma på det man gjorde bra förra säsongen i nån sorts övertro på sin egen förmåga?
Låst ämne

Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
Captain Crash:

Och det kan man ju förstå, Dahlén känns frustrerad och är nog långt ifrån nöjd med sin insats och poängproduktion totalt sett. Han vill slåss i toppen av skytteligan, men han kanske vill för mycket just nu och borde börja spela lite enklare. Dahlén är fortfarande vår kung och kommer alltid vara. Det är coachens uppgift att spela han i rätt situationer. Dahlén ska spela i alla offensiva situationer samt alla PP. Är pucken i anfallszon ska han starta. Är den i egenzon ska han ej starta. Det är Ante som givit honom den fria rollen, så vi kan inte skylla på Dahlén att han inte jobbar hem alla gånger.
Låst ämne

Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
Captain Crash: Hemvändarna med Dahlen och Lander i spetsen skulle säkra klubben i högsta serien över lång tid framöver. Hoppas att det inte blir tvärt om. Dahlens lön måste omförhandlas, vi har inte råd med hans enormt begränsade spel. Kapanen behöver pengar till några bra backar som håller i SHL. Och Ante....Hur många misstag kan man acceptera från honom?
Låst ämne

Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
Captain Crash: Nä känslan är inte att det här är ett lag där man tar en kula för lagkompisen. Det man kanske inbillade sig skulle vara det här lagets styrka t i l l s a m a n s med skyhöga skills. Nu är väl känslan snarare att det sistnämnda väger rätt lätt eftersom det förstnämnda ser ut att vara det motsatta mot förväntat
Låst ämne