1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2607045

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Labban: mm jag tycker det är något för TIK att bygga på. Den jävla särbehandlingen som alltid gör Timrå osynliga.

Man är ju supporter så det är klart att jag känner starkt i detta men faan… Claesson historien i fjol…

Huvudmatch i tv? Mm

Äh! Det är så det är! Timrå är inget för rampljuset alldeles oavsett! Låt det stå klart och tydligt och knyt ihop leden i föreningen kring den synen men gnäll inte över det för det är precis vad idioterna vill ha.

Kvitto på att deras oduglighet irriterar.

Lite som när jag petar med mitt finger på min sambos axel medans hon koncentrerar sig på något… jag vinner när hon reagerar och kastar en toffla efter mig…
🥰

Ante ville ha tv avstängd ifjol… tänk om det var Rönnberg som fick se motståndaren filma eller Bulan!

Det är en jävla skillnad på klubb och klubb i det mediala utrymmet och det är bara att försöka acceptera och hitta en up-side för att bygga lagkänsla ur det!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
söder över: Så är det rakt över hela medialinjen. Jag knarkar hockeypoddar in absurdum just nu. Timrå nämns knappt i någon; inte i Sanny & Svensson, inte i hockeypuls, inte i Rinkside ( inte jättekonstigt dock), inte i Hockeymorgon och inte i Femtefemman. Timrå IK berör inte, eller skapar i alla fall inte tillräckligt mycket hype för att beröras.

Tittar man på Aftonbladet, Expressen, Hockeynews och Hockeysverige är det tämligen små rubriker om Timrå. Möjligen att stjärnorna inte levererat som förväntat som kan nämnas i förbifarten.

Vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt. En del av mig tycker att det är bra. Få omnämnande; en förening i harmoni. Inga skandaler, inget tok. Smyger med under seriens gång liksom.

En annan del av mig vill ju bara att ALLA ska uppmärksamma allt världens vackraste förening gör och tar sig för. Men det kanske är lite naivt?
Låst ämne