1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581633 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2607061

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
söder över: Så är det rakt över hela medialinjen. Jag knarkar hockeypoddar in absurdum just nu. Timrå nämns knappt i någon; inte i Sanny & Svensson, inte i hockeypuls, inte i Rinkside ( inte jättekonstigt dock), inte i Hockeymorgon och inte i Femtefemman. Timrå IK berör inte, eller skapar i alla fall inte tillräckligt mycket hype för att beröras.

Tittar man på Aftonbladet, Expressen, Hockeynews och Hockeysverige är det tämligen små rubriker om Timrå. Möjligen att stjärnorna inte levererat som förväntat som kan nämnas i förbifarten.

Vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt. En del av mig tycker att det är bra. Få omnämnande; en förening i harmoni. Inga skandaler, inget tok. Smyger med under seriens gång liksom.

En annan del av mig vill ju bara att ALLA ska uppmärksamma allt världens vackraste förening gör och tar sig för. Men det kanske är lite naivt?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Kerstin_k: Det där med mediautrymmet alltså. Timrå är visserligen vääldigt liten i intressesfären elithockey och med det i åtanke så är det väl rimligt att vi får lite mindre mediautrymme. Men ibland är det ändå lite komiskt. Någonstans tycker man att det ska jämna ut sig något, att mediahusen kanske till och med trendar hur många spaltrader/sekunder olika lag har fått skrivna om sig, så att de kan se "Jaha ja, Timrå har vi inte haft som huvudrubrik inom SHL sen september så det är nog dags snart". För inte fasen är det, intressesfären borttänkt, något som helst jämnfördelat mediamässigt även om vi tar bort pangrubriker som tränarbyte/klubb i kris/otroliga bedrifter.

Jag håller med om att det är ett bra tecken att det inte skrivs massvis om klubben, då hade det antagligen betytt negativa rubriker, men det hade gärna fått komma fram lite mer info om att Timrå faktiskt mosade Frölunda i premiären, att Timrå vann mot seriesuveränen etc.
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Kerstin_k: Jaha. Så har man även slötittar på det tragiska programmet Hockeykväll. Det blir nästan humor när Loob ska kommentera Färjestad. Tur att man skiter högaktningsfullt i dem. Tror det var sista gången i kväll. Thank you and goodbajs
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Kerstin_k: Du kör hockey poddar jag kör lagligt utskriven 🌿🌿 mycket skönare när man har värk i lederna o ryggen!! Man blir skön som daggen sa till Hartman 💪💪😎
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Kerstin_k: Sorry, nu är jag sen på pucken, men jag såg matchen i efterhand. Puh! Så imponerande.

- alla våra storstjärnor levererar i kväll
- Juel fortsätter kännas trygg där bak
- jag älskar det här tråkspelet när vi är så effektiva framåt
- vi tog äntligen betalt!
- vi hade nästan domarna med oss borta i Karlstad. När hände det senast? Vi slapp få en straff mot oss och Färjestad fick ett mål bortdömt. Vad är det som händer?
- tredje raka! Mumma!
- seger mot Färjestad! ÄÄÄNTLIGEEEEN!

Vi ses på lördag!
Låst ämne