1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2609052

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-12-02
JanneH: Jag håller definitivt med om att vi är nåt i hästväg trigger happy att leta syndabockar så fort saker inte går vår väg. Brukar påpeka det då och då.

Detta var kanske kasst skrivet, men det var faktiskt tänkt som ett litet försvarstal för Hartmann, inte som någon som förespråkade ett brutet kontrakt.

Jag har alltid gillat Sebbe och tror fast och fullt att han växlar upp och blir en viktig pjäs för oss under andra halvan av serien.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-12-02
RunarUp: jag uppfattade det så som du ville och mitt inlägg hakade bara på din andemening.
Men efter 4 raka segrar så är jag säkert lite snällare. Frågan till mig själv blir nog hur mina inlägg låtit om det varit 4 raka torsk?
Istället för att börja med att förändra andra måste man börja med sig själv först 😇
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-12-02
Jag är kluven…

Att flera här på forumet instämmer i att en spelare inte uppnår sin potential och därmed är en besvikelse är väl ändå inte så hemskt?

Det är lixom vad det är och man kan inte annat än hoppas att spelaren tar sig igenom vad som än påverkar den! Det kanske är en fysisk skada eller så är det mentalt kanske är det någon kost som inte ger tillräckligt med energi…

Ja… vad som.

Jag uppfattar inte så mycket sparka lösningar här inne…

Två tre stycken seriösa påtryckningar per säsong…

För att vara supportergrupper är det väl inte så illa?

Det har kritiserats många här inne som det räknades upp i ett tidigare inlägg. Det är hjärtat som styr sådana idéer och de som bestämmer har mer än hjärtat att bevaka vid affärer så det måste vara rätt naturligt att dryfta idéerna här…

Att tio inlägg i rad från 8 olika skribenter dryftar en enskild spelares svaghet gör inte svagheten starkare. Den är vad den är oavsett om ett ”otäckt drev” diskuterar den.

Jag vidhåller att det är naturligt på en sådan här sida och det är en del av supporterskapet att laget sätts före jaget.

Jag diggar Hartmann och hans spelsätt. Jag antar att han sliter med något som påverkar honom negativt.

Han brukar vara betydligt fränare i sin spelstil.
Nästan alltid inblandad i gruff efter signaler och ett av ligans snyggaste hånflin i nyllet! Lite som Hedström på den gamla goda tiden.

Jag vet inte vart det tagit vägen i år.
Jag vill ha honom i sin ordinarie roll inte i en ”stjärnroll” som bara inte kommer igång.

Hårt jobb har han alltid i sig men hans spel med pucken och framförallt hans fysiska spel har inte varit vad jag är van. Han åker mycket men har blivit lite kattungig…

Vill jag bli av med honom för utrymme till en back?

Nej! Jag vill ha honom kontraktet ut och hoppas se gamla hederliga Barre back in business snarast möjligt!

Första matchen efter att han varit borta med skada eller vad det var så var han där! Han trampade gjorde bort motståndarbackar och då förstod man att det kommer han har det fortfarande.
Men sedan blev det bakstegande igen…

Jag hoppas hårt på Hartis!

Jag vill inte ha någon backstjärna in i truppen men jag ser behov av avlastning för vi är för sköra på den fronten. Vilket vi pratat om sedan i somras…

Har vi inte råd nää då får vi hanka på och hoppas att det går!
Låst ämne