1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2611282

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Bara så vi är på det klara vilka som filmade/förstärkte HELA matchen, drog jag några korta highlights. Se länk.

Utöver det, för dåligt av Timrå. Är besviken, och nästan lite förbannad på Dalle. Men det är internt.

Externt kan Modo dra åt helvete med deras vidriga myglande. Och att vissa har mage att anklaga andra för att filma? Jävla avskum.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
empa11: Ja jösses. Ska bemöta varje klipp du valt att ta med .

Titta om på din länk imorgon när krutröken lagt sig.
Klipp 1: Uppenbarligen försöker han undvika Timrå spelaren för att ta sig förbi vilket gör att han ramlar på eget begrepp. Domaren som tolkar fel.
2. Det där är ju bara en höfttackling/närkamp där Modo spelaren lyfter och tappar balans. Ingen utvisning, Modo spelaren reser sig som inget och fortsätter spela.
3. Han tappar balans i en närkamp, ingen utvisning uppenbarligen men knappast något han söker heller.
4. Han fastnar med sin skridsko på TIKarens skridsko i kampmoment och hamnar därför i obalans.
5. En knuff bakifrån i rätt läge när han är på väg att skjuta iväg pucken. Ingen utvisning, men inte något svandyk heller.
6. Sista ser ju bara ut som hopslag och ett tappat skär, inte heller utvisning.

Men du vet väl att publiken alltid skriker när egna spelare ramlar bara om det ser liiite misstänkt ut, eller inte alls misstänkt. En del av spelet. Är likadant i varenda rink i hela Sverige om du inte vet om det, med många på läktaren blir det väldigt tydligt.

Men att kalla det där svandyk är direkt oärligt. Innan du i framtiden beskyller någon för att filma finns det rätt många förklaringar till att folk ramlar i hockey som man bör gå igenom. Själv brukar jag snälltolka även motståndarna.

Felskär, lite obalans i en närkamp, spelaren försöker göra något som ligger på gränsen av vad som är fysiskt möjligt på ett par skridskor. Jag är inte avundsjuk på domarna som ska lyckas avgöra detta i stunden utan att kunna veva sekvensen på repris på en skärm.

Slutligen tycker jag att alldeles för många, både modoiter och timråiter borde gaska upp sig och hålla en högre nivå än dagens shitshow i gästböckerna. Det är skämskudde att läsa en stor del av inläggen och diskussionerna i efterhand.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
empa11: Har säkert tagits upp tidigare här ikväll, men jag tycker vi ramlar ner i samma grop som tidigare och det blir lite av raggarhockey, vi skulle kunna styra den här matchen på ett bättre sätt.

Såg ST:s betygsättning av spelare och man blir lika fundersam varje gång, EP, Hanzl och EA? Man kan självklart tycka olika, mina var Wedin Hållander och Edfeldt.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
empa11: Wow du vräker verkligen ur dig vad som helst. 12 år?
För övrigt är 99% av det du lagt upp inte filmningar, utan ganska vanliga kampmoment i en hockeymatch, med suddig bild dessutom.

Nu checkar jag ut ur er bok. Återkommer vid eventuell vinst vid nästa surströmmingsderby😎
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
empa11: Fast man får ju ge cred till modoiterna för att dom lärt sig ”spela spelet” tidigt. Dom har en publik som skriker som stuckna grisar så fort en hemmaspelare ramlar och dom vet att domarna alldeles för sällan tar ut någon för diving. Så dom kastar sig och publiken vrålar och visst fick dom PP med sig! Den där på Brickly kan jag tycka skulle varit utvisning. Men för en slashing, det har inget att göra med att han sen väljer att sätta sig på knä, det är ju bara för domaren han gör så. Samma sak på Wedins slashing, går han inte ner på knä då modoiten? Ett litet rapp på benskyddet.

Det här med att filma är så klart för dåligt men jag tycker timråpubliken borde ta efter det här med att sätta press på domarna. Vi är för dåliga på det. Sist hemma mot Malmö är jag övertygad om att vi hade fått med oss fler PP om läktarna hade busvisslat mer men det kom bara spridda mumlanden.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
empa11: Tack för en godmatch, ikväll hade vi medstudsarna och en målvakt som vann 3 poäng åt oss. Ni är och kommer vara ett topplag ni ska vara ett topplag med den truppen ni har. Vi är nykomlingen som kommer få kriga för varje poäng. Vi kommer ej föra matcher utan spela på andras misstag för oss handlar det om att överleva.

Tack för ikväll.
Låst ämne