1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582089 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2611337

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
empa11: Ja jösses. Ska bemöta varje klipp du valt att ta med .

Titta om på din länk imorgon när krutröken lagt sig.
Klipp 1: Uppenbarligen försöker han undvika Timrå spelaren för att ta sig förbi vilket gör att han ramlar på eget begrepp. Domaren som tolkar fel.
2. Det där är ju bara en höfttackling/närkamp där Modo spelaren lyfter och tappar balans. Ingen utvisning, Modo spelaren reser sig som inget och fortsätter spela.
3. Han tappar balans i en närkamp, ingen utvisning uppenbarligen men knappast något han söker heller.
4. Han fastnar med sin skridsko på TIKarens skridsko i kampmoment och hamnar därför i obalans.
5. En knuff bakifrån i rätt läge när han är på väg att skjuta iväg pucken. Ingen utvisning, men inte något svandyk heller.
6. Sista ser ju bara ut som hopslag och ett tappat skär, inte heller utvisning.

Men du vet väl att publiken alltid skriker när egna spelare ramlar bara om det ser liiite misstänkt ut, eller inte alls misstänkt. En del av spelet. Är likadant i varenda rink i hela Sverige om du inte vet om det, med många på läktaren blir det väldigt tydligt.

Men att kalla det där svandyk är direkt oärligt. Innan du i framtiden beskyller någon för att filma finns det rätt många förklaringar till att folk ramlar i hockey som man bör gå igenom. Själv brukar jag snälltolka även motståndarna.

Felskär, lite obalans i en närkamp, spelaren försöker göra något som ligger på gränsen av vad som är fysiskt möjligt på ett par skridskor. Jag är inte avundsjuk på domarna som ska lyckas avgöra detta i stunden utan att kunna veva sekvensen på repris på en skärm.

Slutligen tycker jag att alldeles för många, både modoiter och timråiter borde gaska upp sig och hålla en högre nivå än dagens shitshow i gästböckerna. Det är skämskudde att läsa en stor del av inläggen och diskussionerna i efterhand.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Hakning-Henrik: Jag hetsar såklart lite också, svandyk är ett värdeord. Men att du går igenom alla sekvenserna i filmen, och inte tycker någon är förstärkning är precis lika jävigt 😅 Nu fick jag inte med alla sekvenser heller, men tycker den där har ett par som duger väl för att få fram poängen.

Och nej, alla hemmalag beter sig inte så här. I andra perioden var det seriöst så många sekvenser av att Modospelare låg på isen och publik skrek som ett mord hade skett, att jag på riktigt var förbluffad. Det har nog hänt någon gång mot DIF, utöver det har jag sällan varit med om något liknande.

Men det är rätt talande att vi har totalt olika bilder av matchen, om du tycker att Modo aldrig förstärkte och det är normalt för en hemmapublik att DIF-vråla vid varje närkamp snarare än att fokusera på ramsor.

Grattis till vinsten och trevlig helg!
Låst ämne