1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582086 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2611367

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Hakning-Henrik: Jag hetsar såklart lite också, svandyk är ett värdeord. Men att du går igenom alla sekvenserna i filmen, och inte tycker någon är förstärkning är precis lika jävigt 😅 Nu fick jag inte med alla sekvenser heller, men tycker den där har ett par som duger väl för att få fram poängen.

Och nej, alla hemmalag beter sig inte så här. I andra perioden var det seriöst så många sekvenser av att Modospelare låg på isen och publik skrek som ett mord hade skett, att jag på riktigt var förbluffad. Det har nog hänt någon gång mot DIF, utöver det har jag sällan varit med om något liknande.

Men det är rätt talande att vi har totalt olika bilder av matchen, om du tycker att Modo aldrig förstärkte och det är normalt för en hemmapublik att DIF-vråla vid varje närkamp snarare än att fokusera på ramsor.

Grattis till vinsten och trevlig helg!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
empa11: Jag såg inte matchen, men de sekvenser du klippt ihop visar verkligen inget. Det är hockey, folk får felskär, ramlar, slag på skridskorna när de redan ligger på gränsen som gör att de ramlar. Man får en knuff när man av olika anledningar är i obalans för att du hela tiden ligger på gränsen för att komma först, vinna puck eller vad det nu är.

Ta på dig snällglasögonen istället och titta på sekvenserna igen. Jag är inte lika emotionellt engagerad i rivaliteten som många här uppenbart är då jag är uppvuxen i skåne och gläds generellt med era framgångar också pga släkt från/i västernorrland.

Just rivaliteten gör ju också att det blir mer apvrål från en del sannolikt överförfriskade unga män och mindre ramsor, gissningsvis ser det likadant ut i Timrå när modo spelar där. Några stjärnor drog väl igång pyroteknik också...
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Sebastian Ohlsson sa i en intervju under matchen igår att han: ”Tyvärr har spelat i Timrå.”

Det säger jag med. Tyvärr har han spelat för oss.
Låst ämne