1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578459 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2611476

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
SPOODI: Jag författade ett mail till biljettansvarig person hos Timrå IK:

"Hej.

Jag misstänker att även du beskådade vad som ägde rum i början på matchen igår. Vad tycker du om det?

Det är ju snarlikt det som skedde i Södertälje för inte länge sen, när Djurgårdens fans skämde ut sig och matchen fick färdigspelas helt utan publik.

Vill vi ha det på det här viset? Nej, det vill nog ingen "normalt funtad" människa. Ja, bortsett de fullständiga idioter som utsätter hockeyälskande supportrar för den här typen av idiotiska saker!

Vad kan man göra åt det är väl frågan? Ja, till att börja med, ge de som är ansvariga ett RIKTIGT kännbart straff. Ett straff som klart och tydligt förmedlar budskapet att den där typen av beteende som supporter till Timrå IK inte alls är acceptabelt. Och för att tydligt nå fram är jag övertygad om att Ni som klubb behöver ta i med hårdhandskarna, alltså på riktigt!

En avstängning på ett antal matcher, säg 5, kommer inte att hjälpa ett dugg. Det behöver kosta mycket mer än så att bete sig på det här viset. Om ni som klubb ska kunna sätta ner foten på riktigt så är säsongen över för deras del. Det är ju alltså inte ett dugg synd om dom här personerna. Dom får ha löst hur många säsongskort dom vill. Det ju deras, ursäkta uttrycket, eget jävla ansvar att bete sig normalt!"
+26
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Det är hedervärt...visst. Men om man inte kan maskera ordentligt så är man amatörer. Amatörer ska inte kladda med färg...det drar ner det seriösa intrycket. Som om lekskolan leker med färg...alla gullar men särskilt snyggt är det inte. Nu är det vuxna dom borde veta, tycker man.

Nu blir det ett helsicke av det här inlägget. Man är ju klassad, som alla andra härinne som "tangentbordssupporter" men när det gäller åtaganden så borde man dessutom veta sina begränsningar som tex målning. Det är min åsikt.
+1
Kommentera