1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2618330

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Ja jag har skrivit precis det där, att dessa 7 plus även Didde om dryga månaden såklart är en rimlig backsida. Om de håller sig hela och friska vill säga

Och det mina vänner är en annan story
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Så sant. Men vad som svider jävligt mkt är ju att Lyytinen till stor del var backen som kunde göra det där lite extra. Om det var i spelet med pucken eller i skridskoåkningen, det kvittar. Han klarade av att göra saker som ingen av backar Svensson, Erixon eller Strömberg är i närheten av. Det kommer vi sakna väldigt mkt i ett par månader.

Fan, det känns helt verklighetsfrämmande att skriva det. Två jävla månader!? Okej, optimisten tänker: Vi har honom tillbaka till ett slutspel. Mm.. men i positioneringen då det gäller tabellen den gäller ju jävligt mkt här och nu 🤔🫣

Ja, Kimmo Kapanen - vad kan du nu hitta i andrasorteringen, på ÖB, Erikshjälpen och Emmaus (översatt till hockeyspråk förstås)? Finska ligan lär väl vara hans första prio för vaskning av left-overs. Kanske även Hockeyallsvenskan. För pengarna måste ju betalas och ekonomin den här säsongen är ju som alla vet halvviktig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja och eftersom Kapanen öppet säger att han vill kolla om det finns möjlighet att frigöra pengar så ser han ju problematiken kring skadeläget nu med.

Sen om det blir ekononomiskt möjligt med ett nyförvärv är väl en annan femma. Jag kräver ju givetvis inte en förstärkning då jag är införstådd med det ekonomiska läget som sagt.
Kommentera