1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581935 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2619208

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
mikenomad:
Att laget levererar dåligt är inte som började med Ante-gate. Det har varit ett genomgående problem, att laget kommit ut i alldeles för många matcher, energifattigt och inte gett 100%

Men det är klart. Om man ska samla ihop allt man hör och alla rykten, och koka ihop det till en egen spekulation, så kan det se ut så här.

Det finns ett missnöje i truppen mot Ante och hans ledarskap. Han upplevs för snäll, coachar för dåligt under matcher och är för feg för att tex bänka dåliga spelare. Detta skapar naturligtvis frustration bland spelare som tycker att de levererar men inte får chansen.

Eronen tex, är ju den back som framförallt kan skjuta stenhårt. Hur ofta får han chansen i PP? I min amatörvärld är det konstigt.

Lander, det är väl klart som faan att han påverkas av det som händer. Delar av spelartruppen är missnöjd med tränaren, som är hans pappa. Det påverkas man av, oavsett hur proffsig man är.
Ante är säkert missnöjd med saker på sidan också(backsidan) och det är lätt att Anton dras med i det såklart.
Jag är 100% säker att Ante.grejen, inte bara Ante-gate, ligger bakom Antons lägre leverans i år.

Jag hade en förhoppning att laget inte skulle påverkas mer av Ante-gate, men som det ser ut nu får jag fel. Jag hoppas att inte detta blir en surdeg som förstör allt för mycket för laget och föreningen.

Jag vill förtydliga att Timrå inte gjort ngt fel i detta.

Två viktiga matcher nu som visar vilken väg laget väljer.

Presterar laget så presterar publiken. Detta är en symbios. Just nu presterar laget skit, om vi ska vara ärlig. Det minskar publik och engagemang på matcherna och intresset för laget. Punkt!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
kulltorp: Hur många härinne tror på poäng mot Skellefteå borta imorgon? Inte jag iaf. I bästa fall en hedersam förlust. Vi spelar på topp men faller på slutet av matchen då Skellefteå blir för tunga. I värsta fall en storförlust med 4 eller 5-0 eller mer. Vi får se hur laget reagerar.

Förövrigt håller jag med om att Eronen har varit svag på sistone efter sin skada. Vi vet alla vad han kan vad gäller att skjuta så vi borde utnyttja honom där framförallt i PP etc. Han ska inte vara i egen zon helst även om det är oundvikligt.
Låst ämne