1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2619669

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag samstämmer i mycket. Skriver också mycket spekulativt då jag inte fått till mig allt som vissa andra verkar veta. Med betoning på att jag inte avfärdar något som osanning.

Jag tror inte heller detta är helt friktionsfritt. Är väl rätt sällan såna här saker är det, när det kommer till skilsmässa pga meningsskiljaktigheter och bristande samsyn.
Men såklart otroligt oroväckande om det är så djupt att parter inte kan agera proffesionellt sett till föreningens bästa och det sportsliga. Sen har ju alla rätt att tycka att den andre är en totalidiot på sidan av.

Och är det så här illa, om vi utgår från att det ligger bäring i krönikan, då anser jag att det är riktigt illa. Finns garanterat spelare och kvarvarande ledare osv som är team-Ante i detta. Får han kicken mitt i säsong kommer inte sprickan bli mindre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Sen kan det mycket väl blivit en höna av en fjäder. Jag tror inte många i laget har problem med Ante som person, snarare tror jag han är väldigt likeable. Men sen kan det uppstå friktion i det taktiska, eller hur Ante ser på saker och ting, vilket kanske inte alltid samspelar med spelarnas syn och det uppstår frustration.

Det har liksom målats upp som att Ante får kicken när han bara inte får förlängt, sen har grejer blivit så enormt uppförstorade.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Tyvärr tror jag också att det finns någon sanning i detta. Hur sprickan isf ter sig kan man bara spekulera i. En inte alltför vild gissning är att Ante vill ha en ny back och spela på ett visst sätt och Kapanen och styrelse tycker annat. Hur stor sprickan är vet vi inget om men att det inte är bra isf kan vi alla vara överens om.

Ge oss lite arbetsro och vinn ikväll mot Skellefteå. Vi vet att vi kan om vi spelar som ett lag och kämpar för varandra. Första 3 poängaren mot Skellefteå sedan 2013 vore på sin plats nu. Ge Ante ett värdigt avslut. Vore mycket negativt om han slutar i förtid.
Kommentera