Sv: Timrå IK - Linköping HC 2024-01-04
Hahl Bundy 2.0: tacka gud att vi har en tredje och fjärdekedja!

De första två är jävligt mjuka.

Jag tycker dom kan spräcka både första och andra kedjan!

Sätt in defensiva spelare i både första och andra kedjan och påminn om att det finns fler saker i sporten ishockey än att anfalla.

Speciellt när man inte är så jävla duktig på det.
Låst ämne

Nån ting är jävligt fel i laget kämpa kriga inte glider runt och skiter i ALLT
Låst ämne

söder över: Tycker Timrå är fantastiskt bra. Kämpar, vinner puck, inget lallande med pucken, hårt jobb, aggresiva, vassa avslut och grymt och aggressiva närkamper ( i matcher när dom ligger under med ett mål och jagar kvittering med en minut kvar) Varför kan dom inte plocka fram det under ordinarie matchtid!!!!
Låst ämne

söder över: 3e kedjan är ju inte bra nånstans. Lundin? Hartmann? Hua.
Låst ämne

söder över: Framför allt - och något en skicklig demon-matchcoach skulle göra - att öka istiden på Erik McAndersson och hans kedja, minska på världsstjärnorna. Framför allt Dahlén och Hanzl. Ingenting fungerar där.

LHC äter upp våra stjärnor hur enkelt som helst. Uppspelen ser fortsatt jävligt risiga ut och det verkar inte finnas något motdrag till LHCs förmåga att spela sig ur press och anfalla.

1-1 är jävligt positivt efter första. Men sker det ingen uppryckning spelmässigt kommer det att vara förlust.
Låst ämne

söder över: Inte ett dugg konstigt att fjärdekedjan gör målet. De är ju för helvete de enda som spelar med intensitet. Resten av laget, särskilt kedjan med Dahlén, Hanzl och Wedin ser helt oengagerade ut.
Låst ämne

söder över: Håller med. 3e och 4e kedjan bäst hittills och i många matcher. Borde inte vara så svårt for våra bäata spelare att ta enkla avslut sim Erik A kan man tycka.
Låst ämne

Det här var nog den sämsta perioden den här säsongen av Timrå! Vi ska vara oerhört tacksamma för 1-1!