1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2625943

Sv: Apropå nånting...
Spanskaryttarn: Blir Bulla av med sin plats ikväll?
Är lite lurigt med Rögle, tycker dom har blandat sina insatser på sista tiden. Så även Timrå, tycker inte man ska dra för höga växlar av vinsten mot ett blekt Luleå som är i djup svacka.
Skulle vara kul att se hur laget presterar mot ett topplag med dom nya kedjorna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Barkborren: Vi måste ta med oss känslan från Luleå, det viktiga i att öka på självförtroende och den härliga känslan av en vinst. Vi har 6p på två bortamatcher uppe i Norrland på kort tid, jättebra för bortaspelet att vi kan tråka ner vår motståndare och stå pall.

Det jag framförallt tycker vi ska ta med och göra verklighet av ikväll, är hemmaspelet. Senaste matcherna mot Leksand, Örebro och Linköping är matcher ett harmoniskt Timrå vinner. Vi har inte varit överlägsna i varenda av dessa matcher, men tillräckligt kompetenta för att på hemmaplan dra det längsta stråt i samtliga. Och det har blivit 0p. Jag hoppas man sköter uppgiften på riktigt denna gång, och att varenda av dessa förluster bygger upp ett jävlaranamma. Jag tror det först när jag ser det, men någon gång måste vara gången vi bryter en sån här vidrig trend och inställning, vilket Rögle är en ypperlig motståndare för.

Så en kombo av en fin arbetsinsats mot Luleå, och revanschlust till sin hemmapublik ska generera 3 poäng.

Jag kommer vara mäkta besviken om man viker ner sig igen. Jag skiter i vilket groll som kan finnas inom föreningen. Alla vet vad som händer nästa säsong och kan man inte vaska av sig detta för att göra sitt jobb kvarvarande månader, då är det betydligt fler än Ante som ska börja leta ny arbetsgivare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Barkborren: Håller med, vi ska inte dra ngr större slutsatser av Lulematchen. Rögle är lite på gång nu så detta kan bli en helt annan nöt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Barkborren: Rögle hemma ikväll då och borta på torsdag. Två viktiga matcher som tidigare har nämnts. Tabellen börjar att sätta sig lite. Vi ligger sexa på 49 poäng och ner till Rögle på 12:e plats skiljer det 10 poäng. Vid två vinster respektive förluster kan det skilja 4 poäng eller 16 poäng. Rätt stor skillnad. Att börja med en hemmavinst är förstås viktigt. Förutsätter att Johansson fortsätter stå och förhoppningsvis spelar lika bra som mot Luleå och får samma fina hjälp att hålla motståndarna på utsidan.
Kommentera