1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2625949

Sv: Apropå nånting...
Barkborren: Vi måste ta med oss känslan från Luleå, det viktiga i att öka på självförtroende och den härliga känslan av en vinst. Vi har 6p på två bortamatcher uppe i Norrland på kort tid, jättebra för bortaspelet att vi kan tråka ner vår motståndare och stå pall.

Det jag framförallt tycker vi ska ta med och göra verklighet av ikväll, är hemmaspelet. Senaste matcherna mot Leksand, Örebro och Linköping är matcher ett harmoniskt Timrå vinner. Vi har inte varit överlägsna i varenda av dessa matcher, men tillräckligt kompetenta för att på hemmaplan dra det längsta stråt i samtliga. Och det har blivit 0p. Jag hoppas man sköter uppgiften på riktigt denna gång, och att varenda av dessa förluster bygger upp ett jävlaranamma. Jag tror det först när jag ser det, men någon gång måste vara gången vi bryter en sån här vidrig trend och inställning, vilket Rögle är en ypperlig motståndare för.

Så en kombo av en fin arbetsinsats mot Luleå, och revanschlust till sin hemmapublik ska generera 3 poäng.

Jag kommer vara mäkta besviken om man viker ner sig igen. Jag skiter i vilket groll som kan finnas inom föreningen. Alla vet vad som händer nästa säsong och kan man inte vaska av sig detta för att göra sitt jobb kvarvarande månader, då är det betydligt fler än Ante som ska börja leta ny arbetsgivare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Riktigt skoj att DHL 2.0 fick göra alla baljor mot Luleå. Jätteviktigt för laget som helhet att vi kan få igång ytterligare en scoring line och såklart viktigt för Dahlen att få vara i en fungerande enhet och få producera både mål och assists. Jag hoppas att detta fortsätter och att vi kan lägga hängande skallar och slö skridskoåkning bakom oss.

MPS-Hanzl-Wedin ska bli spännande att se, den kedjan kan bli bra. Men jag skulle nästan hellre vilja se REM kedjan igen och Hållander-Lander-Wedin. Hållander tycker jag är lite för ensam med fart på skridskorna i den kedjan, med Wedin skulle vi få två stycken som kan vara med på snabba kontringar och som båda är kapababla till bra passningsspel och dessutom båda tar skott.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Håller med. 4:e raka hemmaförlusten är inte acceptabel om den kommer ikväll. Inte alls bra för hemmapubilkens förtroende.
Kommentera