1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2626120

Sv: Apropå nånting...
empa11: Riktigt skoj att DHL 2.0 fick göra alla baljor mot Luleå. Jätteviktigt för laget som helhet att vi kan få igång ytterligare en scoring line och såklart viktigt för Dahlen att få vara i en fungerande enhet och få producera både mål och assists. Jag hoppas att detta fortsätter och att vi kan lägga hängande skallar och slö skridskoåkning bakom oss.

MPS-Hanzl-Wedin ska bli spännande att se, den kedjan kan bli bra. Men jag skulle nästan hellre vilja se REM kedjan igen och Hållander-Lander-Wedin. Hållander tycker jag är lite för ensam med fart på skridskorna i den kedjan, med Wedin skulle vi få två stycken som kan vara med på snabba kontringar och som båda är kapababla till bra passningsspel och dessutom båda tar skott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: håller med. Tycker att EP behöver en tyngre spelare bredvid sig som kan dra på sig uppvaktning så att han får lite mer utrymme. Då är han som absolut bäst.

Wedin-Hållander skulle kunna bli rätt jobbiga att möta. Två spelare som driver, utmanar och spelar i högt tempo. Inte lika beroende av en speluppbyggande center, så även en Lander fjärran från fjolårsformen borde funka.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rögle är ett pisslag. Ikväll ramlar tre poäng in av sig själv.
Kommentera