1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2627052

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
Turkiska Tiken : Det är inte lätt att komma direkt från AHL och gå rätt in och producera i SHL. Det är ett helt annat spel där borta, speciellt i AHL. Där är det verkligen hawaii åt alla håll och kanter. Kolla bara på Ryfors för att ta ett annat exempel. Fille skapar otroligt mycket för både honom själv samt hans lagkamrater. Han hade lätt kunnat ha 10 poäng till om han hade haft ”normal” utdelning, då tar jag inte ens i. Han kommer att komma mer och mer ju mer varm i kläderna han blir. Inte ett dugg orolig. Speciellt när vi får ordning på vårat spel, tex uppspelen där han kan komma med fart genom mittzon i samlad trupp. Han har varit en utav våra nyttigaste spelare hittills, inget snack om saken.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
Otto1: Vi har ju ett gäng spelare som underpresterat poängmässigt
Lander
Pettersson
Dahlen
Hållander
Hartmann
Wedin

Tror mycket ligger i vårt sätt att spela, att det inte passar dom helt enkelt.
Större delen av bytena i offensiv zon så läggs det mycket kraft i sarghörnen. Täcka puck, hålla undan motståndare och vrida o vända för att få ner puckar till back där dom flesta skotten täcks bort. Är väl bara Rindell som har förmågan att skapa nåt där bak.
Ante har gjort bra grejor, det ska man inte ta ifrån han. Defensiven har blivit bättre bl.a

Men det behövs en tränare som har lite mer pondus som vågar ta tuffa beslut. Bänka spelare som inte gör jobbet, är man 5 man på isen då ska fan dom 5 göra ett lika hårt jobb.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
Otto1: Ja det skiljer en del på hur spelet är i AHl, absolut. Men hur många var det som trodde att han skulle ha det lite tyngre efter försäsongen han hade? På twitter (bland annat) kryllade det av tweets där man trodde Hållander skulle ligga på 30+ poäng. Så visst fan var förväntningarna rätt så stora. Ja, nu är det ju bara den ”lilla” detaljen att laget ska bli ett lag igen. Då kanske han kan få bättre utdelning.
Låst ämne