1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581564 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2629896

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
vonDöbeln: Jag kallar detta för Organiserad brottslighet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Hahl Bundy 2.0: Fy fan. Så tröstlöst.

FBK är så klart bättre och det är svårt att inte imponeras över deras spelsystem, hur dom ständigt ligger rätt och agerar rätt. Dom har egentligen allt som Timrå inte har.

Men det är beklämmande, inte bara för Timrå utan för svensk hockey, att domarna ska vara så dåliga och påverka resultatet. Ja; det gjorde dom. Även om det är spelarna som faktiskt vinner och förlorar på isen. Men domarna kan ju påverka utgången.

Är så jävla besviken. Inte på förlusten egentligen då jag tyckte att det var ett fall framåt. Utan på att man inte tävlar på lika villkor. Det gör mig besviken. Framför allt när det tillåts hända gång efter gång mot just FBK.

5 raka
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Inställningsmässigt ett fall framåt. Men man är ju parodiskt mjuka i dom farliga områdena, offensivt som defensivt.
Trodde man skulle bomba målet med tanke på en potentiell jackpot i motståndarburen, men man fortsätter den bekväma linjen. Låt oss gnugga sarg, låt oss gnugga rundel.

Patetisk domarinsats. Kan det verkligen vara en slump som gör att man missar t v å st supertydliga höga klubbor samt köper fällningen på Svensson före 1-3? Enormt jävla dåligt och frustrerande.

Vad har hänt med EP? Bästa forward under hösten, otroligt blek nu. Fattar iofs inte varför man inte återförenar honom med Hanzl och Pääjärvi. Hållander-Wedin känns också som en given speed-duo.

Jaja. Vi är fortsatt nere i källaren, men vi rullar på. Vaskelivask.

Hockey är en jävla rövsport.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Supportrar kan (rättmätigt) vara kritisk mot domarinsatsen. Men jag kommer inte runt att vi själva är alldeles för dåliga för att kunna vinna en SHL-match. Vi är inte ens nära för närvarande!

En defensiv där vi har kraftiga problem framför eget mål/i slottet. Och NOLL samlat anfallsspel. Lägg på det ”storstjärnor” som presterar på en nivå man inte trodde var möjlig… Vissa kör dessutom lite allmänhetens åkning i försvarsspelet och egen zon.
Bedrövligt!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Hahl Bundy 2.0: när man ser reprisen på 1-3 målet, visst "hakar" Färjestadspelaren på Juel när han slänger sig efter pucken, i målgården...?
Låst ämne