1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2630229

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
solbacken: jo jag håller med. Vi blir pissade på av Färjestad, vi blir pissade på av Edlund som kommentator och vi blir definitivt pissade på av domaren MEN…våra usla ”stjärnor” gör återigen noll mål framåt.

Vi har så in åt helvete övervärderat Jonathan Dahlén med flera. Den där ”stjärnstatusen” som SCA betalar för den existerar inte, Dahlén och dom andra är medelmåttor. Jag tror vi måste kapa dökött från den här truppen till nästa säsong. Kanske släpper vi en ”stjärna” men vi vinner ett LAG. Vi har totalt tappat identiteten som Timrå IK står för.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Olle: Jo. Men det kunde man nog räkna ut på förhand att våra hemvändare inte skulle vinna med 10-0 varje match och utklassa hela SHL. Som jag ser det är de framförallt något att bygga en grund kring. Vi är inte allt för bortskämda med spelare på denna nivå som vill spela här och har klubbhjärta. Det är nu grunden för kommande säsonger ska sätta sig. Sen kan man kapa de som inte vill vara med på resan och gör ett halvdant jobb. Som jag ser det är ingen helig. Är lite som bör man expanderar ett företag, några är rötägg och några är överbetalda det gäller hitta de som är värda att satsa på långsiktigt som drar åt samma håll. Är man inte ett rent köpelag som t.ex Växjö är det så man måste jobba. Det är så Skellefteå har jobbat nu många år med en grundstomme av "egna" spelare på hög nivå. Om vi ses här om några år tror jag några av våra hemvändare ses som floppar och några andra är stommen som lite nya spelare byggs kring. Det är inte så illa egentligen, men skulle behöva förstärkas på samtliga positioner. Förutom nyss nämnda backbekymmret behöver vi nog en riktig målskytt också. Våra hemvändare ska nog snarare ses som stommen som håller hög grundnivå vilket kan behöva spetsas till med en riktig bra sniper.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Olle: Det behövs en helt ny 1afemma till nästa säsong. Sen kanske det måste till några omförhandlingar.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Olle: Det är lite samma feeling som när vi fick hem Crippe & Nordgren som var lite på dekis.

Jag tror dock att skillsen finns i grabbarna, vi måste bara tända gnistan och få igång ett jävlar anamma i gruppen igen.
Låst ämne