1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581439 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2635271

Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Ytterligare en trea kanske är att hoppas på lite väl mycket, men ett kryss kanske går att åstadkomma? Isåfall det första krysset sen november.

Ny episod av Domustrappan finns förresten. Lyssna via länken eller i någon annan poddspelare, tex Spotify.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Knylan: Intressant lyssning som alltid. I domustrappan tar de bl.a upp vilka spelare utan kontrakt de tycker ska få vara kvar nästa år och inte. Alla är överens om att Mieho nog inte blir kvar och alla tycker att Boyce ska få nytt kontakt. Vad gäller Pääjärvi är det 50/50 beroende på vad han vill ha. Sedan tror jag att en av Lundin och Erik Andersson ryker. EA har ju varit grymt bra på senare tid medans Lundin visat bra takter sedan han fick spela med Dahlen.

Sedan spekulerar de i att 1 eller 2 av Hanzl, Lyytinen och Rindell nog kommer att få gå. Hanzl Hanzl Hanzl, där sitter nog problematiken. Vill man ge en 36-åring som kan vara grymt bra ibland och mindre bra ibland ett nytt 1-2 årskontrakt? Beror på pengarna till viss del. Samt vad Kapanen och Jokinen ser framöver och hur de vill bygga laget. För räkna med att Jokinen redan nu får ha åsikter vilka spelare han vill ha kvar och ha in. Jag vill som många andra ha kvar både Lyytinen och Rindell. Blir ledsen och besviken om inte båda blir kvar faktiskt. Men 1-2 backar måste vi ha in för att stärka vår backsida så någon måste gå. Om man inte avbryter med Erixon, Strömberg eller Eronen så måste nog tyvärr en av Lyytinen och Rindell gå. Tror ni att man kommer att bryta ett kontrakt fast det kostar mycket? Jag är tveksam, men KK har ju visat handlingskraft tidigare. Det blir ju mer pengar nästa år för alla SHL-klubbar. För Hanzls lön skulle vi kunna få 1-2 bra backar om Pettersson spelar 2:a center. Men han har varit bäst som ytterforward i sin karriär. Vi får se hur man tänker där. Det blir spännande. Lär hända saker redan innan säsongen är slut kanske nu när Jokinen är klar.
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Läser på twitter att Timrås ledning (med Sundberg i spetsen) har sparkat hela tränarbänken i damlaget och att det gjort så även flera spelare kommer packa sina väskor och dra. Vad fan sker?! Det är första säsongen som laget existerar, hur kan man ha så kort tålamod??
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
Knylan: Ja rent statistisk sett borde det vara dags för ett kryss i en Timrå match
Låst ämne