1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2647831

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Rindell är absolutvinte oersättlig. Däremot så anser jag som sagt att Kapanen måste ersätta med annan poängproducerande back och inte gå på nån budgetlösning med breddback som gör varken eller.

Vi behöver mer kreativitet för att kunna spela det spel Jokinen vill, med snabb intensiv hockey.
Jag ställer mig frågande till om inte vissa kontrakt inte måste brytas i så fall..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Tror nog att KK har stenkoll på vad vi behöver, så du kan vara lugn. Sen om det passar börsen är en annan femma, det får man inte glömma heller då den är väldigt tunn.

När du säger att du vill bryta kontrakt, hur tänker du då? Antar att du menar att kontrakten tas över av nån annan klubb, för vi har inte råd att köpa ut spelare, en sån klubb är vi inte.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Rindell har varit en stor bidragande orsak till vårt offensiva spel den tid han varit här. Utan honom måste vi helt klart värva en liknande back om vi vill behålla vår slagkraft. Bryter också hellre kontraktet med Eronen/Erixon och behåller Rindell. Men det kostar pengar. Frågan är vad Kapanen/Jokinen vill.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Kan ngn fråga i Brynäsboken om det finns ngn snöslunga till salu i Gävle med omnejd. De blir skitsura när jag frågar av ngn anledning.
Kommentera