1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2655505

Sv: Apropå nånting...
Exempel nummer ett händer flera gånger per match och jag har stört mig på det under en längre tid. Nästan till den grad att man kan ifrågasätta ifall domarna verkligen vet om att detta är interference eller om dom bara släpper det. Stör mig också på införandet av touch icing i svensk ishockey när linjedomarna inte har någon som helst känsla för att låta puckdumpande spelare ens försöka åka på den utan de nästan förutsätter att försvarande back hinner före. Väääldigt många icingar i svensk hockey hade vinkats av i NHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Läktarproffset: Domarna är bara lata och fega. Att ta interference är en sån där grej man riskerar burop och tidningsartiklar om från alla DIF-journalister. Det är trots allt "inte så farligt", "det var väl inget" osv. Däremot är det uppenbart spelförstörande och det gör svenska hockeyspelare sämre.

Sen är vi väl ett lag med rätt sega backar som för tillfället tjänar på att man får screena bort och låsa fast icke-puckförande anfallare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Läktarproffset: Får man som back göra det så gör man det, hade Holm som i exemplet varit tvungen att vända om och röra på fötterna hade han varit tvärrökt i den situationen.
Kommentera