1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580274 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2655502

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Att dom spelförstörande momenten får fortgå är för mig en gåta, helt sjukt i mina ögon. Råkar du få en klubba upp mot en handske då är det en 2:a, även om den knappt är synbar eller stör tillräckligt i mina ögon för att rendera i en utvisning.

Har inte tid att plocka fram exempel, länkar därför till Sannys utmärkta inlägg om spelförstörande moment. Rätt sjukt att som i hans andra exempel att det är okej att agera som backen agera, detta tog NHL bort för många år sedan.

www.instagram.com/reel/C3XMEesN_em/
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
NDR: Malmö var extremt duktig på det där!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Exempel nummer ett händer flera gånger per match och jag har stört mig på det under en längre tid. Nästan till den grad att man kan ifrågasätta ifall domarna verkligen vet om att detta är interference eller om dom bara släpper det. Stör mig också på införandet av touch icing i svensk ishockey när linjedomarna inte har någon som helst känsla för att låta puckdumpande spelare ens försöka åka på den utan de nästan förutsätter att försvarande back hinner före. Väääldigt många icingar i svensk hockey hade vinkats av i NHL.
Kommentera