1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2655487

Sv: Apropå nånting...
J F K: Tror jag skrev lite klumpigt om att skriva i affekt. Det jag menade är att det är en sak att sitta på ett forum som hockeysnack och kritisera ett domslut och säga att "domaren skulle gått till specsavers" om det är en uppenbar miss där domaren kanske stått mitt framför en sitation.

Jag tycker alltså att man måste få kritisera, vissa situationer under match men jag är emot dreven som blir mot domare överlag. Precis som man brukar kritisera spelare i sitt eget lag.

Jag tror väl heller inte egentligen att våra domare är jättekassa, sett till nivån på hockeyn ute i europa, snarare borde de vara de bästa sett till att SHL numer typ är den bästa hockeyligan i europa. Men jag tror de påverkas av de dreven som blir i social media och att det till viss del är en av anledningarna till att vi ser att mer spelförstörande moment får fortgå, och att det stryper lirarna så att säga.
För man vill inte ta obekväma beslut utan hellre friar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Att dom spelförstörande momenten får fortgå är för mig en gåta, helt sjukt i mina ögon. Råkar du få en klubba upp mot en handske då är det en 2:a, även om den knappt är synbar eller stör tillräckligt i mina ögon för att rendera i en utvisning.

Har inte tid att plocka fram exempel, länkar därför till Sannys utmärkta inlägg om spelförstörande moment. Rätt sjukt att som i hans andra exempel att det är okej att agera som backen agera, detta tog NHL bort för många år sedan.

www.instagram.com/reel/C3XMEesN_em/
Kommentera