1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2659772

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Jag nämnde tidigare att han skulle kunna bli en "Didrik Light" och då självklart med fler kilo under västen, han är som du säger en spelare med ström i klubban. Oavsett om Noel tar/får 5 i allsvenskan så kommer han aldrig att få samma gung i grejorna som Forsmark eller annan vald spelskicklig back, den verktygslådan är det få som lyckas träna sig till.

Däremot så finns det träningsprodukter som kan hitta sin roll även i SHL, Noel är en sån spelare, liksom Didrik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håller med tidigare skribenter om Edfeldt. Hans stora bekymmer är spelsinnet, och det medför per automatik att det finns ett tak för hur pass bra han kan bli som SHL-spelare.

Hans skdridskoåkning är superb, och hjälper honom att korrigera situationer som han läst fel. Om man skulle addera ett par kilon + lite rutin så kan han bli en hygglig SHL-pjäs. Jag håller gärna kvar honom 1-2 år till för att se hut utvecklingen går.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
NDR: Didde hade ju dock ett par säsonger i HA i bagaget innan han tog steget ordentligt.
Jag tycker också Edfeldt behöver nån/några säsonger i HA om det ens skall vara aktuellt för en satsande klubb som Timrå att räkna in honom på 7 backar.

Didde hade ju i allafall fysiken rätt tidigt som sitt signum.
Vad Edfeldt är för slags back kan jag inte tiktigt sätta fingret på. Inte nån tillräcklig styrka för att satsa på honom i SHL i dagsläget i allafall.
Kommentera