1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2659776

Sv: Apropå nånting...
Håller med tidigare skribenter om Edfeldt. Hans stora bekymmer är spelsinnet, och det medför per automatik att det finns ett tak för hur pass bra han kan bli som SHL-spelare.

Hans skdridskoåkning är superb, och hjälper honom att korrigera situationer som han läst fel. Om man skulle addera ett par kilon + lite rutin så kan han bli en hygglig SHL-pjäs. Jag håller gärna kvar honom 1-2 år till för att se hut utvecklingen går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Det är det jag menar, han kan kanske finna ett SHL-jobb en vacker dag och då i en speciell roll, har aldrig sagt att han skall ingå i Timrås trupp nästa säsong.

Då han klev ner som back rätt sent i sina ungdomsår och efter det rätt tidigt hamnade i seniorhockey är ju självklart en utmaning med allt vad det innebär.

Time will tell och jag har ingen aning, hade varit rätt kul om han lyckades täppa igen truten på oraklet utan filter Mo-da-no. Är han/du Christoffer Skåån?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Edfeldt en av de absolut sämsta backarna i ligan kommer ALDRIG bli en SHL back skulle inte gör avtryck i hockey allsvenskan liten svag spel dum hör hemma i S-vall hockey
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ber om ursäkt för spam.

SISTA CHANSEN!

Förbeställ en t-shirt och stötta tifogruppen. Lägger beställningen ikväll/tidigt imorgon.

300:-
Swish: 0730586674

Märk betalningen med färg på tröjan följt av storlek.
Exempel: VIT XL

MOT KVARTSFINAL ❤️🤍💙
Kommentera