1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2662397

Sv: Apropå nånting...
sargad: Men här måste vl kunna ha lite perspektiv väl? Nä, jag njuter inte av nån lynchstämning mot Nubben men jag förvånas icke heller. Han är verkligen en av de stora i vår förening men jag tillhör inte de som la sig i fosterställning när han lämnade om man säger så. Och hans äventyr i andra SHL-klubbar är ju en fullständig katastrof
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Helt rätt att hitta andra alternativ än Nubben, Kapanen tror jag är ett fynd och kan på längre sikt visa sig vara ovärderlig för Timrå som klubb.

Att ta in Jokinen hoppas och tror jag kan vara ett genidrag, jag gissar på att han var nr 1 på Kapanens lista över tilltänkta tränare.

Det är en ny era på gång, och jag andas morgonluft!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Såhär känner jag. Jag skrattar mig fullständigt harmynt åt hela HV71 som klubb, där man sitter kvar på sina jävla höga hästar, där spelare snackat om slutspel tidigare, men nu ändå tvingas kvala sig kvar. Det är ju inte direkt något som pekar på att klubben lärde sig ett skit på varför man åkte ur senast och tog lärdom. Men det kan ni ha!

Kent Norberg har jag full respekt för, för vad han gjort för Timrå IK. Bortsett från några säsonger mot slutet. Här har ju HV gjort klassikern att köpa grisen i säcken. Man har gått all in på myten om Nubben. Samma myt som Frölunda gjorde för snart 20 år sedan. Nubben har inte samma energi längre och det syns väl här och nu. Det är ju dock en jävla tur för HV71 att det råkar vara IK Oskarshamn som man möter i kvalet. En seger där ska man kunna skratta sig fram till.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: jag tror om hv kvalar mot Oskars så vinn hv bäst av 7 . Nubben får nog stanna kontraktet ut/ nästa år
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vad säger ni? Jag tycker vi går för femteplatsen och tar Frölunda i kvarten. 😉
Kommentera