1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2662420

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Såhär känner jag. Jag skrattar mig fullständigt harmynt åt hela HV71 som klubb, där man sitter kvar på sina jävla höga hästar, där spelare snackat om slutspel tidigare, men nu ändå tvingas kvala sig kvar. Det är ju inte direkt något som pekar på att klubben lärde sig ett skit på varför man åkte ur senast och tog lärdom. Men det kan ni ha!

Kent Norberg har jag full respekt för, för vad han gjort för Timrå IK. Bortsett från några säsonger mot slutet. Här har ju HV gjort klassikern att köpa grisen i säcken. Man har gått all in på myten om Nubben. Samma myt som Frölunda gjorde för snart 20 år sedan. Nubben har inte samma energi längre och det syns väl här och nu. Det är ju dock en jävla tur för HV71 att det råkar vara IK Oskarshamn som man möter i kvalet. En seger där ska man kunna skratta sig fram till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Tror HV fortfarande sneglar mot slutspel
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Nubben har sina styrkor som sportchef. Han är riktigt bra på att hitta guldkorn i spelare som inte riktigt fått chansen/som andra missat. Däremot har han väl aldrig varit sådär överdrivet bra när han fått mycket pengar att röra sig med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: precis så kände jag när vi åkte ut sist.
Kommentera