1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2662749

Sv: Apropå nånting...
Olle: "Även om våra hemvändare i stort gör ett mellanår så har vi ju minst två starka kedjor och behöver inte oroa oss över att stjärnspelare byter klubb. Hoppas jag inte får äta upp det."

Den som ligger närmast att lämna tror jag är Hållander, iaf enligt Expressen. Det som talar emot utlandet för honom är att han får tillökning i familjen inom kort. Han säger att det inte är något han tänker på och tar år för år, men helt säkert låter det inte på honom att han är kvar nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Låter bara märkligt om Hållander skulle lämna tycker jag. Sportsligt, visst. Men var det inte stabilitet och trygghet dom ville ha i Timrå? En plats där barnen kan växa upp? I intervju inför säsong så lät det som att familjen hade hittat sin plats. Ska han till Schweiz då? EP, Lander och Wedin är slut i Europa tror jag. Dom får vi behålla. Dahlén kanske skulle kunna dra till Schweiz. Jag hoppas vi får behålla alla men att dom steppar upp lite.

kulltorp: nånstans har vi ändå landat det sportsliga, minus ett par starka backar. Det kommer lämna breddspelare (typ Hartmann, Lundin osv.) och vi kommer fylla på med nya. Om vi nu kan få stabilitet i truppen så borde klubben kunna bygga ekonomin men känslan är ju att publikunderlaget måste bli större. Vi kan inte ha 4000 på läktarna, det är för dåligt.
Kommentera