1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2662759

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Låter bara märkligt om Hållander skulle lämna tycker jag. Sportsligt, visst. Men var det inte stabilitet och trygghet dom ville ha i Timrå? En plats där barnen kan växa upp? I intervju inför säsong så lät det som att familjen hade hittat sin plats. Ska han till Schweiz då? EP, Lander och Wedin är slut i Europa tror jag. Dom får vi behålla. Dahlén kanske skulle kunna dra till Schweiz. Jag hoppas vi får behålla alla men att dom steppar upp lite.

kulltorp: nånstans har vi ändå landat det sportsliga, minus ett par starka backar. Det kommer lämna breddspelare (typ Hartmann, Lundin osv.) och vi kommer fylla på med nya. Om vi nu kan få stabilitet i truppen så borde klubben kunna bygga ekonomin men känslan är ju att publikunderlaget måste bli större. Vi kan inte ha 4000 på läktarna, det är för dåligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Stabiliteten kanske mer låg i att han hade ett utgående kontrakt med Pittsburgh och inte hade fått något besked om en envägskontrakt, med tanke på familj osv så var nog beslutet att flytta hem rätt ett rätt enkelt val istället för att sitta och vänta långt in på sommaren på ett besked från dem.

Inget envägs mitt i sommaren, då är kontrakten slut på hemmaplan, enkel matematik.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: NHL ligger närmast.

"Det är främst ett äventyr tillbaks till USA som skulle vara aktuellt i så fall, om det finns något som lockar. Men det är inget jag funderar över just nu. Jag är väldigt glad över att vara här och spela här. Timrå är klubben i mitt hjärta och det är kul att vara hemma igen.

Pittsburgh Penguins äger fortsatt NHL-rättigheterna för Hållander och forwarden berättar att de fortfarande har en återkommande dialog.

– Vi hörs av då och då. De hjälper mig en hel del. Vi pratade lite när det gick troll i målskyttet och så. Jag får lite tips och grejer. De har ju oändliga resurser, säger han.

Är NHL fortsatt ett mål för dig?

– Ja. Jag var ändå väldigt nära sist när vi valde att åka hem. Vi tyckte det kändes rätt i tiden att komma hem hit. Jag är ändå bara 23 och det är långt kvar av karriären. Jag tar det år för år.""
Kommentera