1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581777 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2664769

Sv: Apropå nånting...
Greven: Jag tror fortfarande det är ett bra steg att vi börjar bli ett vinnande lag på hemmais. Vi har historiskt sett rätt stor del medgångasupportrar tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: trots att spelat många gånger varit allt annat än bländande så har vi faktiskt vunnit mer hemma än borta, skiljer dock inte så många poäng. Som andra varit inne på, med ett mer normalbra pp hade det sett ännu bättre ut, men lossnar det till slutspelet åtminstone kan jag nöja mig med det! 🙂
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: framför allt ett vinnande lag på hemmaplan! En förutsättning för det är ett bra PP. Normalt sett får man mer PP tillfällen på hemmaplan och kan man ta tillvara på dessa så vinner man mer matcher. Spelet vi har nu verkar dessutom vara mer åt det hållet som passar på bortaplan där man kan ligga lite mer på kontring.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Tror tyvärr du har rätt...Kan tillskrivas supportermentalitet mao

Själv bor jag i Timrå kommun. Går på 50-60% av matcherna. Familj, andra åtaganden och förpliktelser sätter käppar i hjulet ibland. Och så är det nog för många. Och det jag menar med för liten fanbase är att om 2000 personer med rimligt avstånd till arenan har samma villkor som jag jämfört med en fanbase på 5-6000 personer med samma villkor så gör det ganska mycket på den snittande publiksiffran.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hartmann får ta av gipset om ca 1 vecka och börja använda benet lite . Prognos 5-8 månader , beroende på hur bra träning och rehab går . Seriestart eller kanske omgång 10 nästa säsong då
Kommentera